Lindegaard langer ud efter Viasat-sportschef

Anders Lindegaard mener, at man i fodboldkalenderen skal tage hensyn til spillerne frem for tv-stationerne

Mere hensyn til spillerne end til TV-stationerne, mener Anders Lindegaard (Foto: PA Photos)
Mere hensyn til spillerne end til TV-stationerne, mener Anders Lindegaard (Foto: PA Photos)

Der drives rovdrift på de danske landsholdsspillere, der har deres daglige gang i den hjemlige superliga.

Det mener landsholdsmålmand Anders Lindegaard, der i sin ugentlige blog kritiserer beslutningen om, at AGF og FC Nordsjælland skal mødes i Superligaen fredag i næste uge - blot to døgn efter, at landsholdet har mødt Tyrkiet i en testkamp.

Han mener, at landsholdsspillernes tarv går forud for tv-stationernes dyrekøbte senderettigheder, og at man bør tage hensyn til det i kalenderen.

Dermed er han lodret uenig med Viasats sportschef Peter Nørrelund, der argumenterer for, at rettighedshaverne har betalt mange penge og derfor også har ret til at bestemme, hvornår kampene skal spilles ud fra et kommercielt hensyn.

- En landmand køber vel heller ikke en præmietyr på dyrskuet for at tage den med hjem, binde den for en plov og sætte den i gang med at pløje, skriver Anders Lindegaard.

Han henviser til, at man i flere af de store ligaer i blandt andet Tyskland og Spanien dropper fredagskampene, når der spilles landskamp om onsdagen.

- Jeg kender ikke til detaljerne i tv-aftalerne i de forskellige lande, heller ikke Danmark, men vi bør alle være enige om at trække i en fælles retning med målet om at gøre dansk fodbold så god som muligt, skriver Manchester United-målmanden.

Der er tre FCN-spillere og en enkelt AGF'er med i truppen til landskampen i Istanbul. Det er Jores Okore, Nicolai Stokholm, Kasper Lorentzen og Casper Sloth.

Læs hele Lindegaards blog hos Betfair her

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Jakob Hansen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen