SLUT: Sådan endte finalerne

Følg kampene i Ekstra Bladet Skolefodbold live fra Danmarks nationalstadion

60:00
Dommeren fløjter af! Jublen bryder løs. Alle hundene flyver ind på banen, smider trøjerne og skriger glæden ud. Stort tillykke til årets drengemestre - Hunderupskolen fra Fyn!

60:00
Ellemarken slutter årets turnering med et direkte rødt. En nødbremse på Amir var nødvendig.

59:58
Kampens sidste chancer! Kenneth Demby sender fra baglinjen bolden bagud til Jonas Rohde, der mislykker sin afslutning. Få sekunder senere er det Amir, der får en oplagt chance. Heller ikke mål der. Hunderup sætter 13'eren Frederik Kronvold ind.

58:45
Tæt på udligning! Mellem venner og fjender i Hunderup-feltet får Ellemark afsluttet, men Christian Sørensen redder med en flot fodparade. God refleks! Ellemark sætter en flot slutspurt ind.

57:35
KÆMPE chance til Hunderup. Der skulle kampen have været lukket! Amir var dog for uskarp lige foran kassen. Samtidig blev kampens tilskuertal afsløret - hele 7638 har fundet vej til Parken i dag. Imponerende!

54:30
Hunderup skifter ud. Ud ryger nummer 5 - Robert Borgaard. Ind kommer nummer 2 - Oliver Juhl.

53:00
Efter nogle snævre kombinationer fra Ellemarken kommer farlige Mathias Larsen frem til et skudforsøg. Bolden flyver dog et godt stykke over kassen.

51:20
Efter en klodset bremsning får Ellemarkens 6'er, Ishak Berk, gult. En mindre pause til ham!

47:00
Et langt ud fra Hunderup-keeperen Christian Sørensen er ved at blive en assist, da Jonas Rohde er tæt på at komme igennem. Han bliver stoppet helt til sidst. Lige bagefter begår Kenneth Demby et klodset frispark, så bolden er igen på Ellemark-fødder.

45:00
Vi går ind i det sidste kvarter. Ellemarkskolen har 15 minutter til lige at score en kasse mere. Der er fest på tribuerne, og stemningen er høj!

43:00
Ellemarken vil mere! De bruger samme plan som før og kommer igennem ude på fløjen. Denne gang når en Hunderup-dreng at blokere lige, inden det blev helt farligt.

40:00
REDUCERING! Ellemarkskolen er med igen. Efter et fantastisk gennemspillet angreb river Sadik sig fri og spiller den indover til en helt fri medspiller. 1-2!

38:15
MÅÅÅÅL! Hunderup er nu foran 2-0! Efter lidt klumpspil får Amir på ægte Søren Larsen-maner kæmpet bolden over stregen. Han var alene med tre Ellemark-spillere, men det stoppede ham ikke. Halvt faldende fik han kastet sig frem i bolden og prikket den ind.

37:40
Ellemarken er tæt på at komme igennem! Men der var offside. Lige akkurat.

36:20
Ellemarkens 5'er - Zaim Bercirovic - bryder et Hunderup-opspil og tager et løb fremad. Han begår dog et mindre frispark. Det var han ikke helt tilfreds med.

34:15
Jonas Rohde er i gang me dat sandt arbejdsraseri for Hunderup. Nede i det ene frimærke løber han rundt i en Ellemark-trekant. Utrættelig på jagt efter bolden. Indkast.

33:05
Ellemarkskolen kommer næsten frem til en stor chance! Der appelleres for straffe, men dommerens fløjte er tavs!

32:15
Hunderup får en KÆMPE chance! Amir er alene igennem, men Frederik Larsen redder flot med en parade.

30:50
Så er anden halvleg i fuld gang. Hunderup starter med at presse på, mens Ellemarken kom frem til en chance på kontra.

30:00
Pause

29:40
Hunderup sender et indlæg ind over, som Frederik larsen i Ellemarskolen går flot ud og griber. Desværre for ham støder han samtidig sammen med en fremadstormende Amir fra Hunderup. Christian er til tælling lidt, mens resten af spillerne får sig en tiltrængt tår vand.

28:00
Der sættes et angreb i gang fra Hunderup af. Jonas Rohde spiller den ind til Casper Borgaard, der forsøger at stikke Jonas i dybden. Afleveringen blive dog for spids og går til målspark.

25:40
Ellemarkskolen foretager en udskiftning. Nu skal der ske noget.

24:45
Hunderups Amir tager bolden flot ned midt på banen, men sender en aflevering fremad, der løber ud i sandet.

23:40
Ellemarkskolen bygger stille og roligt op nede fra. Bolden går fra forsvaret og op på midten. Og så tilbage igen. Tålmodigheden er der.

22:27
Casper Borgaard forsøger at sætte sig igennem, men bliver stoppet midt på Ellemarkens banehalvdel.

14:23
Hjørnespark til Hunderupskolen. Alexander Hemmingsen sparker bolden alt for langt, den går ud på den anden side af feltet.

12:06

Hunderupskolen er kommet med i kampen igen. De forsøger at bygge spillet op i venstre side af banen, men Casper Borgaard misser bolden, så den ryger ud til indkast.

09:55

Ellemarkskolen sparker et frispark ind i feltet, men angriberne formår ikke at samle bolden op. Derfor redder Hunderups Christian Sørensen og sparker ud.

07:09

Hunderupskolen er måske foran, men det er Ellemarkskolen, der lægger det tungeste pres på kampen. De har presset Hunderup tilbage på banens sidste tredjedel, men Ellemark-drengene mangler den sidste skarphed foran mål.

04:27
Hunderupskolens nr. 11 Christian Madsen tager et godt dybdeløb og går med bolden på kanten af feltet. Han forsøger at spille bolden skråt tilbage, men den sparkes ud til indkast.

03:35

Ellemarkskolen er i angreb igen. De får bolden ned af venstre side. Jonas Rohde modtager bolden ihelt fri position lige uden for straffesparksfeltet, men han skyder bolden over mål. Hvordan kan han brænde den?

02:10
nr. 7 - Casper Borgaard scorer! Han bringer Hunderupskolen foran! Bolden bliver headet ind på målmanden, der ikke kan cleare bolden. Casper følger op på kæmpedroppet og sparker bolden i nettet. Huinderupskolen fører 0-1. Forrygende start på kampen!

00:30
SKUD PÅ STOLPEN! KÆMPE chance til Ellemarkskolen, men bolden går forbi.

00:00
Så er vi klar til drengenes finale. Der er kick-off netop nu mellem ELlemarkskolen og Hunderupskolen. Held og lykke til begge hold!Husk at du kan se begge kampe live på TV2.

Genlæs uddrag fra PIGERNES FINALE

00.00-30:00
Vi har haft problemer med liveopdateringen fra Parken. Første halvleg af pigernes finale er netop afsluttet. Kolind Centralskole fører komfortabelt 3-0 mod Nexø Skole.

30:00
Pigerne er på vej tilbage på banen. Nexø Skole hænger lidt med hovederne, de får svært ved at bryde Kolinds midtbane, der har været spilstyrende i hele første halvleg

31:27
Nexø Skoles pausetale fra træner : - Nu glemmer vi første halvleg og går ud og ser, om vi kan vinde anden halvleg. Så har vi i hvert fald vundet én halvleg. Henvendt til Line: - Du skal vente på angriberne. Du skal vente på, at de andre kommer op. Jeg tror ikke, at du kan tørre fem mand og skyde den op i krogen selv. Og hvis du gør det, så får du en sodavand

32:00
Janne Brouer har scoret alle tre mål for Kolind i første halvleg! Hun er dermed den mest scorende pigespiller i turneringen med 25 mål i alt.

33:36
Kampen står lidt stille på midtbanen. Nexø har tydeligvis strammet op for defensiven og lukker nu meget bedre af for Janne Brouer, der var ustoppelig i første halvleg.

34:00
Dyb stikning til Janne Brouer! Nexøs forsvar står dog klar og får ekspederet bolden ud til indkast. 36:36

36:40

Kampens første udskiftning. Nexøs nr. 5 Frida Kæmpe Nielsen går ud, mens Nr. 7 Thea Nielsen kommer på banen.

41:26
Bolden går til højrnespark til Kolind Centralskole. OG DER ER MÅL!!!! Men det bliver annulleret! Kolinds Amanda Nielsen har hånd på bolden, da hun fumler den i kassen, så målet gælder ikke.

43:16
Hvem siger, at piger ikke kan heade? De to hold har netop headet bolden frem og tilbage fire gange i midten af banen, inden Nexøs piger får clearet kuglen

44:51
Kontrachance til Nexø Skole! Men flot forsvarsspil af Kolinds Ingrid Hougaard, hun opsnapper bolden og sparker op i banen.

46:03
Der er udskiftning for Kolind Centralskole. Nr 4. Anna Kristensen går ud efter en stærk indsats. Anna går bare i 7. klasse. Nr. 3 Annika Hansen løber på banen.

47:33
Streaker på banen! En mand kun iført underbukser løber på banen til stor jubel for tilskuerne. Dommeren har midlertidigt afbrudt kampen.

48:40
Kampuret er gået videre i et minut, mens streakeren er kommet ud af banen. Det betyder utvivlsomt mere overtid for kampen.

49:44
Indkast helt nede i højre side af banen til Nexø Skole. Nr. 9 Line Glud Nielsen forsøger sig med et indlæg, men bolden ryger ud til målspark. Det er det tætteste, Nexø har været på Kolinds mål i hele kampen!

50:22
Første skudforsøg til Nexø Skole! Det er anfører Aja Bohn Skafte, der trækker ind i banen og svinger benet. Bolden går dog lige på målmand Kathrine Boye, der redder uden problemer.

51:09
Nexø Skole ligger et højt pres på Kolind Centralskole nu, men de har svært ved at spille sig igennem forsvarskæden. Kolind modstår presset.

52:20
Nyt indskast til Nexø i højre side af banen. Kolind opsnapper bolden. Bolden ryder ud til indkast til Kolinds nr. 5 Astrid Vinter, der sætter bolden i spil. De sidste ti minutter har været præget af lidt klodset spil.

53:04
Kolind Centralskole skifter målmand! Kathrine Boye har ikke haft meget at lave i kampen, men nu får hun altså et tidligt hvil.

54:32
Skudforsøg fra Kolinds Janne Brouer. Bolden ryger dog langt over mål og går ud til målspark.

55:20
Alle pigerne er samlet ved Kolind Centralskoles felt. En pige er kommet til skade. Førstehjælperne er på vej med en båre, men det var til syneladende ikke så alvorligt.

57:21
Kolind Centralskole har sat tempoet lidt i vejret her i kampens afslutning. Kampens spiller - uden tvivl - Janne Brouer bliver skiftet ud. Hun har scoret alle tre mål for Kolind Centralskole og spillet en fantastisk kamp

60:00
Kampens overtid. Kolind Centralskole sidder på spillet.

60:00
Og kampen er fløjtet af! Pigerne fra Kolind Centralskole jubler og udskifterne løber ind på banen. Tilskuerne klapper. Pigerne fra Nexø er dog ret skuffede, de trøster hinanden og krammer. Nu gøres der klar til præmieoverrækkelse og Finaleshow.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere