Annonce:
Annonce:

Boilesen vinder talentpris

Nicolai Boilesen vinder DBUs talentpris for U-21

Annonce:
Følg Fodbold

For én måned siden hyldede danskerne ham som Årets Talent i Cirkusbygningen. I dag modtog 19-årige Nicolai Boilesen ny hæder efter en fantastisk sæson for Ajax, på U21-landsholdet og på Morten Olsens landshold, hvor han i dette efterår har fået sin debut.

Boilesen modtog DBUs talentpris for U-21 årgangen. En fornem hæder til et talent, der rent faktisk de næste to år godt kan spille på U21-landsholdet, men allerede er et brandvarmt navn hos Morten Olsen. Derfor er han også i færd med at etablere sig på landsholdet.

Han fik to kampe i efteråret – mod Skotland og Norge – men ligner det klare og logiske valg på venstre backen mange år ud i fremtiden. Også til EM-slutrunden til sommer.

Boilesen var i dag på lynvisit hjemme fra Amsterdam for at modtage hæderen i DBUs førerbunker i Brøndby.

Se også: Spillerne kårer: Her er de 11 bedste

Det kunne lade sig gøre, fordi han stadig er på vej tilbage fra den fiberskade, han pådrog sig tilbage i september i baglåret.

Men han er snart oppe i fulde omdrejninger og træner om kort tid med holdkammeraterne i Ajax, men det er allerede besluttet, han først gør comeback i Æresdivisionen efter nytår.

I sidste uge blev der i øvrigt også plads til Nicolai Boilesen på Årets Hold, som medlemmerne af Spillerforeningen har udtaget.

Lyngbys Uffe Bech fra Lyngby modtog U-19 prisen, mens Brøndby-spilleren Pierre Emile Højbjerg fik U-17 prisen.

Det er DBUs unglandstrænere – Thomas Frank (U17), Per Andersen (U19) og Morten Wieghorst (U21), der sidder i komiteen sammen med tre repræsentanter for medierne. Her i blandt Ekstra Bladet.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Præster, pædofili og børneporno
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: