Boilesen løb med talentpris

Ajax-backen kronede gennembrudsåret med prisen ’Årets Talent’ ved Danish Fodbold Award 2011

Nicolai Boilesen døjer med en fibersprængning i baglåret. (Foto: Lars Poulsen)
Nicolai Boilesen døjer med en fibersprængning i baglåret. (Foto: Lars Poulsen)

CIRKUSBYGNINGEN (ekstrabladet.dk): 2011 blev året, hvor det danske landshold omsider fandt svaret på det åbne spørgsmål, som venstreback-positionen har udgjort, siden Niclas Jensen stillede fodboldstøvlerne på hylden.

Svaret hedder Nicolai Boilesen.

Problemfrit spring
Den 19-årige Ajax-back brød igennem på førsteholdet i Amsterdam i slutningen af sidste sæson, hvilket i raketfart sendte ham i startopstillingen ved U21-EM, hvor de skuffende danske resultater ikke kunne skjule, at Boilesen er et back-talent udover det sædvanlige.

Derfor var det kun logisk, at han efter sommerferien tog et tilsyneladende helt problemfrit spring op på det øverste niveau.

Skadet
Siden satte en skade en midlertidig stopper for talentets raketfart, men den detalje kunne ikke forhindre Nicolai Boilesen i at løbe med hæderen, da prisen ’Årets Talent’ blev uddelt ved Danish Fodbold Award i Cirkusbygningen.

Her var han i selskab med OB’erne Bashkim Kadrii og Rasmus Falk samt landsholdskollegaen Nicolai Jørgensen, der til daglig tjener til føden i tyske Bayer Leverkusen.

Tak til holdkammeraterne
En imponerende trio, der dog ikke kunne spænde ben for landets bedste venstreback.

- Først og fremmest vil jeg gerne sige tak til mine holdkammerater på både klub- og landshold. Uden dem ville jeg ikke have muligheden for at stå her. Jeg vil også takke mine trænere og min dejlige familie – og min søde lillebror, lød det med vanlig beskedenhed fra Boilesen i takketalen.

0 kommentarer
Vis kommentarer