Ny FCK'er: Mit første besøg i København

Et styks glad normand blev i dag præsenteret på Parkens speedway-brune græstæppe

Der er endnu ikke kommet nummer på Grindheims trøje. men Ekstra Bladet erfarer, at William Kvists 8-tal i morgen bliver ledigt, når midtbanedynamoen skifter til Stuttgart. (Foto: Thomas Sjørup)
Der er endnu ikke kommet nummer på Grindheims trøje. men Ekstra Bladet erfarer, at William Kvists 8-tal i morgen bliver ledigt, når midtbanedynamoen skifter til Stuttgart. (Foto: Thomas Sjørup)

- Det er faktisk mit første besøg i København nogensinde, fortalte en smilende Christian Grindheim, da han tog i mod pressen på sin nye hjemmebane, Parken.

Den 27-årige normand med 43 landskampe på CV'et blev, som Ekstra Bladet kunne fortælle i mandags, i dag præsenteret som københavnernes anden forstærkning i dette transfervindue. Og normanden havde ikke svært ved at vælge de københavnske løver frem for andre interesserede klubber:

- Da FCK kom på banen var jeg egentligt ret sikker på, at det var det, jeg havde lyst til. At slifte fra Heerenveen til FCK er helt klart et skridt op ad stigen, og så trækker muligheden for Champions League jo også, siger Christian Grindheim til Ekstra Bladet.

- Jeg vil gøre alt for at tilkæmpe mig en plads på holdet. Og jeg føler, jeg har de kvaliteter, der skal til for at spille, siger den nye FCK'er.

C.V: Ikke sidste handel
I dette transfervindue skal FC København forsøge at kompensere for afgangen af Pospech, Antonsson, Wendt, Grønkjær og, formentligt, William Kvist. Og sportschefen erkender, at målet om at komme usvækket ud af transfervinduet er højt sat.

- Især i det her transfervindue er det et højt sat mål at komme usvækket ud. Men det skal ikke forhindre os i at arbejde efter det, siger Carsten V. Jensen

- Vi er nået en bid af det puslespil, vi skal have til at gå op over sommeren. Vi har haft den afgang, vi skal have, håber jeg. Jeg tror ikke nødvendigvis, vi er færdige med at handle endnu, siger sportschef i FCK Carsten V. Jensen, der selv nævner højre back-pladsen som et sted, hvor de danske mestre kan tænkes at forstærke sig inden transfervinduet lukker til august.

1 af 2 Et styks tilfreds og spændt ny FCK'er ved præsentationen i eftermiddags. (Foto: Thomas Sjørup)
2 af 2 Der er endnu ikke kommet nummer på Grindheims trøje. men Ekstra Bladet erfarer, at William Kvists 8-tal i morgen bliver ledigt, når midtbanedynamoen skifter til Stuttgart. (Foto: Thomas Sjørup)
0 kommentarer
Vis kommentarer