Tobias Grahn overvejer fodboldstop

Tobias Grahn er træt af livet som fodboldspiller, og efter at være fritstillet i Randers FC overvejer han nu at droppe karrieren helt

Måske er det slut med at løbe rundt på banerne for Tobias Grahn (Foto: Jesper Nørgaard Sørensen)
Måske er det slut med at løbe rundt på banerne for Tobias Grahn (Foto: Jesper Nørgaard Sørensen)

De seneste tre klubber Tobias Grahn har optrådt i, er han ikke slået igennem. Og den 29-årige svenske fodboldspiller overvejer nu, om det skal være helt slut med fodbolden.

- Jeg er næsten nået til det punkt, hvor jeg ikke gider mere efter alt det her, siger Tobias Grahn til B.T.

Han blev fritstillet torsdag i Randers FC efter eget ønske, fordi han aldrig slog igennem. Opholdet i den nu nedrykningstruede SAS Liga-klub skulle ellers have rettet op på karrieren efter mislykkede eventyr hos Hertha Berlin og Gimnastic.

Men det skete langt fra, og derfor er han nu påpasselig i forhold til at finde en ny klub.

- Jeg gider ikke til et sted, hvor de tænker "nu skal vi give Tobias en chance". Sådan noget Jehovas Vidner-noget, hvor de vil frelse mig. Det kan jeg ikke bruge til noget. Jeg har stadig meget at bidrage med på en fodboldbane. Men jeg har taget nogle forkerte beslutninger, derfor er det vigtigt, at jeg kommer til den rigtige klub. Hvis jeg har den mindste fornemmelse af, at der er en risiko for, at det vil gå galt, så siger jeg nej tak, siger han til avisen.

Grahn har tidligere optrådt for Lyngby, AGF og OB i Danmark.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere