Morten O. frygter de mange kampe

Landstræner Morten Olsen frygter, at der efterhånden kommer så mange fodboldkampe, at intensiteten forsvinder

I går blev Morten Olsen kåret til 'Årets træner'. I dag udtrykker han bekymring for bl.a. en ny struktur, der betyder flere kampe (Foto: Claus Bjørn Larsen)
I går blev Morten Olsen kåret til 'Årets træner'. I dag udtrykker han bekymring for bl.a. en ny struktur, der betyder flere kampe (Foto: Claus Bjørn Larsen)

Fodboldlandstræner Morten Olsen råber vagt i gevær. Han er bekymret for planerne om en ny Superliga-struktur, der udvider antallet af kampe i sæsonen.

I forvejen er der i forbindelse med Europa Cuppen kommet langt flere kampe.

- Jeg synes, man skal passe på, at det ikke bliver kvantitet fem for kvalitet. Man skal forsøge at finde en balance mellem det kommercielle, økonomiske og det sportslige. Både relaterende til os selv og især dem, som skal nyde det, publikum. Når de sidder foran skærmen eller på stadion, skulle der gerne være gnister på banen og friskhed hos spillerne, hvilket vil forplante sig til tilskuerne, siger Morten Olsen til Berlingske Tidende.

Landstræneren peger på, at der eksempelvis i Champions League er kommet flere ligegyldige kampe. Og nogle gange kan Morten Olsen godt drømme sig tilbage til sin egen aktive karriere, hvor Europa Cuppen havde en helt anderledes struktur.

- Man kunne godt ønske sig tilbage til Europa Cuppen, som den var i starten, hvor det var knald eller fald-kampe. Jeg ved godt, at det er utopi grundet fodboldens udvikling, som vitterligt har været fin både økonomisk og fodboldmæssigt, siger Morten Olsen.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere