Morten Olsen: Det er holdets pris

Danmarks landstræner, Morten Olsen, blev kåret som årets træner 2009. Selv mener han, at prisen skal ses som en holdindsats

Det var ingen ringere end den danske landstræner, Morten Olsen, der løb af med den prestigefyldte titel som årets træner 2009. Selv vil hovedpersonen ikke tage kredit for prisen. Han mener, at kåringen skal ses som en holdindsats.

- Det er ikke mig, der har vundet prisen. Det er 37 spillere, trænere og medhjælpere omkring landsholdet. Det er deres fortjeneste. Men at vi får prisen, synes jeg, er fortjent, for vi har arbejdet knaldhårdt, siger en beskeden landstræner.

Det har været et godt år for dansk fodbold - ikke mindst set i landsholdssammenhæng. Og den nykårede trænerfavorit lagde ikke skjul på sin tilfredshed.

- Når jeg kigger tilbage på det her år, bliver jeg glad. Jeg husker særligt slutningen. Det var en god slutning. Den har vi spillet for i halvandet år. Det lykkes os at komme til VM, og det er fantastisk,

Morten Olsens karriere har været lang. Dog vil han ikke spå om sin videre færden efter det kommende VM i Sydafrika i 2010.

- Jeg vil først og fremmest se frem mod den kommende slutrunde. Hvor jeg er efter det, vil tiden vise, afslutter Morten Olsen.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere