Eksperternes dom: Her er årets spiller

Hvem bør have titlen som Årets Spiller? Vi har spurgt eksperterne - se deres dom her

Her ærgrer Bendtner sig - men han bør vinde titlen som Årets Spiller, hvis det står til eksperterne. (Foto: Lars Poulsen)
Her ærgrer Bendtner sig - men han bør vinde titlen som Årets Spiller, hvis det står til eksperterne. (Foto: Lars Poulsen)

Fire kandidater dyster om titlen som Årets Spiler 2009, der uddeles i aften. Internet-brugere og tv-seere beslutter om det bliver Thomas Sørensen, Simon Kjær, Jakob Poulsen og Nicklas Bendtner, der skal have prisen, som sidste år gik til Martin Laursen.

Fire spillere, der alle har sat aftryk på landsholdets VM-kvalifikation: Thomas Sørensens gyldne straffesparksredning på Råsunda, Nicklas Bendtners pragtfulde scoring mod Portugal i Parken, Simon Kjærs storspil mod Zlatan Ibrahimovic og Jakob Poulsens herlige træffer i Parken mod Sverige, der betød, at billetterne til Sydafrika kunne udstedes.

ekstrabladet.dk har spurgt tre fodboldeksperter om, hvem titlen bør gå til - og med dommerstemmerne 2-1 går titlen til Nicklas Bendtner:

Allan Pedersen, fodboldredaktør, Ekstra Bladet
- Min favorit til titlen hedder Thomas Sørensen. Og det er han ikke kun, fordi han er stabiliteten selv, når han vogter landsholdsburet, men også fordi han har været med til at skabe noget meget bemærkelsesværdigt for Stoke i Premier League.

- I forhold til konkurrenterne er målmanden veteranen, der har været en fast del af landsholdet, siden han afløste Peter Schmeichel i 2001. Og han har deltagelse ved to slutrunder i bagagen, hvoraf farvellet til VM i Sydkorea/Japan med et drop i ottendedelsfinalen mod England givetvis står som et dårligt minde, som han gerne vil revanchere i Sydafrika, siger Allan Pedersen, som mener at de øvrige kandidater skylder det absolutte gennembrud på internationalt topplan.

Jan Kalborg, ekspert for DR
- Det må være Bendtner. Han har gennemgået en stor udvikling på landsholdet og for Arsenal og har lavet flotte scoringer begge steder. Han sætter sig store mål og arbejder hårdt for at nå dem, siger Jan Kalborg.

- Mit andetvalg er Thomas Sørensen. Han har gjort det godt, men Bendtner er lige et hestehoved foran, fordi han har afgjort kampe for Danmark. Simon Kjær er en coming man, men det er lidt for tidligt med en titel som Årets spiller. Det samme med Jakob Poulsen. Det er for tidligt - og han skal have et højere bundniveau, siger Jan Kalborg.

Stig Tøfting, ekspert for Canal 9 og Ekstra Bladet
- Bendtner er min favorit foran Simon Kjær. Bendtner har været udslagsgivende i flere tilfælde og scoret vigtige mål, blandt andet det fantastiske mod Portugal. Simon Kjær har været fantastisk god for landsholdet og vel også i Italien.

- Jakob Poulsen har været fantastisk på landsholdet, men han har været for langt nede for AGF. Og Thomas Sørensen - tja. Jeg synes ikke, han har markeret sig ekstraordinært.

Du kan stemme på kandidaterne her

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere