DBU hylder tre talenter

Anders Randrup fra Brøndby, Thomas Delaney fra FCK og Niels Bisp Rasmussen fra Vejle er i dag alle blevet hædret af DBU

Anders Randrup er blandt de tre talenter, der i dag modtog hæder fra DBU (Foto: Mikkel Khan Tariq)
Anders Randrup er blandt de tre talenter, der i dag modtog hæder fra DBU (Foto: Mikkel Khan Tariq)

Anders Randrup fra Brøndby blev i dag hædret af DBU, som årets Arla-talent fra U21-landsholdet.

Juryen valgte at pege på Brøndby IF’s forsvarsspiller Anders Randrup, som 'Årets U/21 Arla Talent' med følgende begrundelse: ”Anders Randrup er den defensive stærke back, der formår at etablere og fastholde et tidligt og godt pres på sin direkte modstander. Kvaliteterne har allerede givet ham debut på det danske A–landshold.”

Prisen er uddelt siden 1987 og blandt de 67 prismodtagere findes navne, såsom Jon Dahl Tomasson, Jesper Grønkjær, Niclas Jensen, Lars Jakobsen, Christian Poulsen og Nicklas Bendtner.

Prisen bliver uddelt af en jury bestående af DBUs tre ungdomslandsholdstræner Keld Bordinggaard, U/21, Per Andersen, U/19, og Thomas Frank U/17-landsholdet.

For U/19-landsholdet gik prisen til Thomas Delaney fra FCK, med begrundelsen: ”Thomas har inden for det sidste år været inde i en forrygende udvikling, hvilket har betydet debut på U/18 og U/19 landsholdet og for F.C. København i Superligaen.”

VBs Niels Bisp Rasmussen fik prisen for U/17-landsholdet

”Niels er endnu en af de dygtige midterstoppere, som vi i Danmark har uddannet mange af gennem tiden. Niels er som midterstopper meget duelstærk, både i luften og ved jorden. Niels har desuden den speed, der skal til for at begå sig på topplan.”

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere