Erkendte venskab med matchfixeren

To kvinder erkendte efter pres at kende Kristoffer Wichmann - og hjælpe ham med sin matchfixing

Først var de ikke meget for det.

De væddemål, de havde indgået i august 2011 på pokalkampene FC Vestsjælland-Ballerup/Skovlunde samt Vanløse-Hvidovre hos to forskellige kiosker i København, var uafhængige af hinanden.

Det var påstanden fra de to kvinder, der havde spillet på to pokalkampe hos Danske Spil.

Det kom frem mandag i den pressemeddelelse, Dansk Boldspil-Union sendte ud i forbindelse med pressemødet i Brøndby, hvor Kristoffer Wichmann fik seks måneders karantæne for matchfixing.

Det var først, da Dansk Boldspil-Union gik dem på klingen under et møde i juli sidste år og fremlagde indicier - antal spilkombinationer på netop én af de to kampe, tidsintervallet mellem indleveringen af de mange kuponer, afleveringsstederne, at ingen af deres kuponer har været præmiesøgt trods påstand om det modsatte samt, at kuponerne først blev indløst hele syv måneder efter kampenes afslutning - at de indrømmede at have spillet på dem - og løjet om det.

Læs også:

Kristoffer Wichmann i aktion mod FC København. (Foto: Tariq Mikkel Khan) Dansk fodbold - 4. feb. 2013 - kl. 15:27 Sådan klappede fælden om matchfixeren

De to kvinder vil gerne oplyse deres identitet, mens den tredje mand, der har som dem har spillet på de to kampe, ikke vil være med.

DBU's sikkerhedschef, Henrik Kjær Jensen, tager en snak med dem. Og hér indrømmer den ene, at hun har spillet for en anden end sig selv. Da den anden kvinde hørte dette, gik hun også til bekendelse.

Læs også:

Dansk fodbold - 4. feb. 2013 - kl. 15:11 Sådan snød matchfixeren

Kort efter indrømmer de begge, at det er Kristoffer Wichmann, der for 500 kroner har overtalt dem til at være med.

Læs også:

Kristoffer Wichmann i aktion for FC Vestsjælland. Næste kamp bliver på den anden side af sommerferien. (Foto: Tariq Mikkel Khan) Dansk fodbold - 4. feb. 2013 - kl. 14:23 DBU: Her er matchfixeren

Uden større research lykkedes det Kjær Jensen at finde ud af, at de to kvinder er venner med Wichmann på facebook.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere