Nyt tv-magasin: 'Brøndby er sikre nedrykkere'

FODBOLD MED ATTITUDE: Tilskuerne svigter landsholdet og Brøndby er i dyb, dyb krise. Se Ekstra Bladet nye fodboldmagasin, hvor ugens varme emner bliver diskuteret

Reinholdt Schultz, Allan Olsen og Jon Pagh er i studiet, mens Martin Borre er med på en Skype-forbindelse. (Foto: Ekstra Bladet TV)
Reinholdt Schultz, Allan Olsen og Jon Pagh er i studiet, mens Martin Borre er med på en Skype-forbindelse. (Foto: Ekstra Bladet TV)

Er Lars Berendt en god kommunikationschef, hvor spiller Brøndby i næste sæson og er en fyring af Auri Skarbalius løsningen på Brøndbys problemer?

Læs også:

Se også: Dom over Faxe: Han er god - som assistent

Det er nogle af de spørgsmål, du får svar på i første udgave af Ekstra Bladets nye tv-magasin FODBOLD MED ATTITUDE, et debatprogram om fodbold, hvor ugens hotte emner får en hård tåflækker.

DBU vil ikke deltage
Vi havde planlagt en særudgave af FODBOLD MED ATTITUDE, hvor Ekstra Bladets sportschef Allan Olsen skulle diskutere de sidste tre dages artikler i Ekstra Bladet om tilskuerflugten fra landsholdets hjemmekampe med en repræsentant fra DBU.

Læs også:

Se også: DBU er tøsefornærmede

Desværre ønskede hverken DBU's kommunikationschef Lars Berendt, DBU's kommercielle direktør Katja Moesgaard eller DBU's formand Allan Hansen at deltage i debatten.

- Vi er endnu i en analysefase, og derfor ikke på plads med hverken en markedsførings- eller billetsalgsstrategi - herunder prisniveau for det kommende år - og vil derfor ikke kunne bidrage med noget nyt til den ellers udpræget ensidige kampagne i jeres medier, har Lars Berendt svaret i en mail til Ekstra Bladet.

Læs også: Se også: Tavse DBU: Hallo, er du der Lars? Tavse DBU: Hallo, er du der Lars?

En af Danmarks førende kommunikationseksperter og tidligere fodboldtræner og fysisk træner inden for dansk eliteidræt, Reinholdt Schultz, debatterer med Allan Olsen om DBU fører god eller dårlig kommunikationsstrategi.

Brøndby rykker ned
Tidligere fodboldspiller Martin Borre giver sit bud på, hvad der foregår i Brøndby. Han har blandt andet et bud på, hvorfor spillere som Mikkel Thygesen og Dennis Rommedahl underpræsterer på Vestegnen.

- Jeg tror, de bliver en del af en taberkultur, siger Borre blandt andet.

Se FODBOLD MED ATTITUDE i tv-indslaget over artiklen

Rykker Brøndby ned i 1. division?

Se resultat

Rykker Brøndby ned i 1. division?

Din stemme er modtaget

Vis afstemning

Fejl

Der skete desværre en fejl, prøv igen senere.
1 af 2 Martin Borre tror ikke på, at Brøndby redder kastanjerne ud af ilden. (Foto: Ekstra Bladet TV)
2 af 2 Reinholdt Schultz, Allan Olsen og Jon Pagh er i studiet, mens Martin Borre er med på en Skype-forbindelse. (Foto: Ekstra Bladet TV)
kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Mikkel Cramon
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen