Juniorspiller slået ned under kamp

Hollandsk hold smidt uad af turnering i Ballerup, efter en juniorspiller blev slået ned af modspiller

Det gik vildt for sig, da det hollandske hold SV Diemen og det norske hold Skogstrand IL søndag formiddag mødtes til fodboldstævnet Copenhagen International Cup i Ballerup.

En juniorspiller fra Skogstrand blev slået i hovedet af en hollandsk dreng, som efterfølgende også sparkede til den norske spiller, da han lå på banen.

Fodboldkampen blev afblæst med det samme, og det hollandske hold blev ekskluderet fra turneringen. Den norske spiller slap uskadt fra episoden.

Stoppede kampen
Den sportslige ansvarlige for stævnet i Danmark, Kim Nykvist, bekræfter hændelsesforløbet, selv om han ikke så det med sine egne øjne. Han blev kaldt ud på banen kort efter episoden.

- Det gjorde, at vi stoppede kampen og fandt ud af, hvad der var sket. Og drengen røg på skadestuen til et tjek, siger Kim Nykvist.

- Efter at alle var blevet afhørt, ville nordmændene gerne lave en politianmeldelse. Vi smed den hollandske klub ud af stævnet, og den hollandske dreng blev taget med af politiet.

Stor fortørnelse
- Jeg har ikke hørt fra politiet, hvad der er sket med den hollandske dreng. Men politiet fortalte, at der var to muligheder. Enten blev han varetægtsfængslet i 3 gange 24 timer, eller også fik han en bøde og blev sendt hjem, forklarer Kim Nykvist.

Hos Skogstrand var der stor fortørnelse over den dramatiske episode, og nordmændene forlod banen i protest.

- Træner og holdleder stormede banen, og det blev ganske kaotisk, fortæller holdleder Øivind Kvammen til den norske tv-station NRK.

Kim Nykvist har tænkt sig at sende en rapport til det hollandske selskab Euro-Sportring, som booker holdene fra udlandet.

Hvis den hollandske klub skal straffes skal det ske ved, at Euro-Sportring retter henvendelse til det hollandske fodboldforbund.

0 kommentarer
Vis kommentarer