Ny sag på vej mod spilleragent

Der er endnu en sag på vej mod en spilleragent, som allerede er blevet anmeldt for dobbeltrolle i et spillersalg

Spilleragenten Mads Bach Lund undersøges for sin dobbeltrolle, da Jonas Troes blev solgt til Koyaspor (Foto: Ole Frederiksen)
Spilleragenten Mads Bach Lund undersøges for sin dobbeltrolle, da Jonas Troes blev solgt til Koyaspor (Foto: Ole Frederiksen)

Presset øges nu yderligere på spilleragenten Mads Bach Lund.

Han er for kort tid siden blev anmeldt til Dansk Boldspil-Union for - imod reglerne - at repræsentere både klub og spiller, da Jonas Troest i juni skiftede til tyrkiske Konyaspor. Og nu er der en ny sag på vej.

Det skriver B.T., der er kommet i besiddelse af dokumenter, som angiveligt viser, at Mads Bach Lund også agerede i en dobbeltrolle, da Martin Christensen skiftede fra italienske Rimini til norske Haugesund.

I en mail fremgår det således, at han forsøger at få sit honorar fra klubben forhøjet, hvis han ordner salget. Men tidligere har han henvendt sig til klubben for at forhandle en højere løn på plads for spilleren, fordi han mener, at det er han værd.

Mads Bach Lund afviser dog over for avisen, at der er noget i sagen.

- Jeg mener ikke, at der er noget i den sag. Jeg føler mere, at det efterhånden med endnu en sag er udtryk for personlig hetz mod mig. Jeg har ingen kommentarer til min rolle i skiftet, siger han