DBU: Ingen snyd i Danmark

Ifølge DBU's kommunikationschef, Lars Berendt, involverer den store tyske matchfixing-skandale ikke danske kampe

Lars Berendt afviser, at danske hold er involveret i den tyske matchfixing-skandale. (Foto: Ernst van Norde)
Lars Berendt afviser, at danske hold er involveret i den tyske matchfixing-skandale. (Foto: Ernst van Norde)

Fodboldskandalen ruller i Tyskland, hvor statsanklageren i Bochum undersøger 200 kampe i en stor sag om matchfixing.

Det er ikke kun tyske kampe, men også opgør i både Champions Leaguer og Europa League, som er i søgelyset, men ifølge DBU's kommunikationschef, Lars Berendt, handler det ikke om kampe spillet i Danmark. Det skriver han i en mail til TV2.

- Ingen af disse kampe involverer danske kampe (danske turneringskampe) eller internationale kampe (UEFA's turneringskampe) med danske hold spillet i Danmark og dermed danske klubber som arrangør, skriver han og fortsætter:

- Vi har ikke kendskab til, hvorvidt internationale kampe spillet i udlandet med danske hold som deltager med udenlandske klubber som arrangør er blandt de kampe, UEFA undersøger, og må derfor henvise til UEFA, lyder det videre.

Berendt påpeger videre, at der tidligere har været undersøgelser omkring kampe med dansk deltagelse uden, at det har givet anledning til videre efterforskning.

- Vi har viden om, at internationale kampe spillet i udlandet med danske hold som deltager med udenlandske klubber som arrangør ved tidligere lejligheder har været undersøgt for match fixing, uden at disse undersøgelser har ført til disciplinære sager, slutter Berendt.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere