Annonce:
Annonce:

Lindrup dyr for Hvidovre

Dyrt bekendtskab: Hvidovre ville spare ved at smide Lindrup ud - nu kan det blive fem gange dyrere

Thomas Lindrup er smidt på porten i Hvidovre, da han ifølge klubben forsøgte at hverve medlemmer til Spillerforeningen. (Foto: Tariq Mikkel Khan)
Thomas Lindrup er smidt på porten i Hvidovre, da han ifølge klubben forsøgte at hverve medlemmer til Spillerforeningen. (Foto: Tariq Mikkel Khan)
Annonce:
Følg Fodbold

Den lå lige til det økonomiske højre ben for Hvidovre IF: Ved at fyre Thomas Lindrup ville 1. divisionsklubben slippe for at betale hans løn i de resterende 13 måneder af venstrekantens kontraktperiode.

Det svarer ifølge Ekstra Bladets oplysninger til en udgift på over en halv million kroner. Med et trylleslag kunne klubben dermed slippe af med en løntung og meget skadet spiller.

Men så let går det ikke for den tidligere mesterklub. Som formand for Spillerforeningen har Thomas Lindrup nemlig en stærk position og en skrap fagforening i ryggen.

Fire gange så dyrt
Derfor kan de ’sparede’ lønkroner hurtigt ramme klubben som en boomerang med fire-dobbelt kraft.

- Vi har indkaldt til et mæglingsmøde med Divisionsforeningen og Hvidovre, hvor vi vil gøre krav på erstatning for resten af Thomas’ lønperiode inklusive goder, og derudover vil vi kræve godtgørelse for den uberettigede fyring.

- Derudover er det en organisationsfjendtlig handling, som bliver yderligere skærpet af, at Thomas er formand for spillerforeningen og reelt bare udfører det arbejde, han er valgt til, siger Spillerforeningens direktør Mads Øland til Ekstra Bladet.

Han vil ikke delagtiggøre offentligheden i, hvad det drejer sig om i kroner og øre, men Ekstra Bladet erfarer, at Hvidovre kan risikere at måtte punge ud med over 2,5 millioner kroner for at slippe af med den tidligere Superliga-profil.

To millioner i bod til Spillerforeningen, ca. 50.000 kroner i godtgørelse og de ca. 500.000 kroner i løn- og godetab.

LÆS HELE HISTORIEN I DAGENS UDGAVE AF EKSTRA BLADET.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Det er Mette Frederiksens egen skyld, at hun tvinges til at udskrive valg i utide
Annonce:

Mest læste lige nu

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bag om dansk politik

Vis alle artiklerne

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: