Annonce:
Annonce:

Masser af støtte til Lindrup

Efter bortvisning fra Hvidovre vælter støtten ind til spillerforeningens formand. Selv LO er kommet på banen. Klubben siger han løj om konkurs-rygter

Nu vælter opbakningen ind til 'fagforenings-spilleren' Thomas Lindrup (foto: Polfoto)
Nu vælter opbakningen ind til 'fagforenings-spilleren' Thomas Lindrup (foto: Polfoto)
Annonce:
Følg Fodbold

Normalt ser man kan fagforeninger og dem der ligner som sponsorer ved sportsbegivenheder.

Men nu er selv LO kommet på banen.

Hvidovre Fodbold A/S bortviste i aftes Thomas Lindrup, der er formand for spillerforeningen fordi han åbenbart har talt om fagforening med nogle af sine kolleger i klubben.

- Det er ikke set i nyere tid, at en arbejdsgiver bortviser en forbundsformand under LO for at udføre faglige aktiviteter. Derfor vil jeg følge sagen meget nøje, og det er min klare forventning, at sagen bliver løst til det bedste, når Spillerforeningen og Divisionsforeningen mødes til mæglingsmøde, siger LOs formand Harald Børsting.

Annonce:

Spiller-opbakning
Torben Vinther, formand for Håndbold Spiller Foreningen: - Det er med beklagelse, vi i har måttet konstatere, at Thomas Lindrup er blevet bortvist på så useriøst et grundlag. Vi har set begrundelserne for bortvisningen, og kan konstatere, at de på ingen måde kan retfærdiggøre en bortvisning.

- Slipper klubben af sted med dette, afliver man alle muligheder for at spillerne kan få indflydelse på egne arbejdsvilkår, som

Også kollegerne på fodboldbanen er utilfredse.

- Jeg er meget rystet over sagen, og er helt overbevist om, at Hvidovre ikke kan få noget som helst positivt ud af den. Hvis det at opfordre spillere til at melde sig ind i en fagforening, er fyringsgrundlag, så skulle jeg selv være blevet fyret mange gange, siger bestyrelsesmedlem i Spillerforeningen, Allan Olesen, fra Vejle BK.

Annonce:

Klubben afviser
'Han har indkaldt spillerne til et fællesmøde for at fortælle dem, at han øjensynligt har hørt rygter om, at Hvidovre Fodbold er ved at gå konkurs og han brugte denne helt udokumenterede og i øvrigt forkerte oplysning som afsæt til medlemshvervningen - i øvrigt uden først at få det påståede rygte be- eller afkræftet hos Hvidovre Fodbolds ledelse,' skriver klubben i en pressemeddelelse.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Politikerne taler og taler, mens sundhedsvæsenet er tæt på sammenbrud
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

LIGE NU

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: