Annonce:
Annonce:

I aften uddeles årets fanpris

Du har været med til at kåre vinderen af årets fan-præstation. I aften afsløres vinderen

Annonce:
Følg Fodbold

Når Dansk Boldspil-Union i selskab med TV 2 Sporten byder op til årets fodboldfest i Cirkusbygningen mandag aften, skal der samtidig finder en vinder af prisen 'Årets fan-oplevelse'.

Det har været her på ekstrabladet.dk, man har kunne stemme på de nominerede, som du kan se eller gense herunder.

AaB og AaB Support Club

Til stor glæde for ikke bare lokale fans men for alle danske fodboldfans lykkedes det i år AaB at kvalificere sig til den mest prestigefyldte europæiske klubturnering, Champions League. AaB går forrest i et for danske klubhold flot europæisk år, og samtidig er klubbens fans i høj grad med på lægterne og støtter de lokale helte – også når nordjyderne rejser udenlands for at få point til CL-kontoen.

Landsholdet og rød-hvide supportere

Annonce:

Med sejren i Portugal viste det danske landshold, at man for alvor skal regne med holdet i kampen om en plads ved VM 2010. 3-2 sejren var den mest meriterende på udebane i mange år, og samtidig satte de danske tilskuere et fantastisk præg på tingene på Estadio Alvalade i Lissabon. Landsholdet kan overvintre på en flot 1. plads i VM-kvalifikationens gruppe 1.

FC Midtjylland og Black Wolves

Sidste sæsons sølvvindere regerer på SAS Arena i Herning. Holdet satte nyligt ny SAS Liga rekord med 27 hjemmebanekampe i træk uden nederlag. Ulvene er nærmest urørlige på hjemmebane, hvor de lokale supportere ”Black Wolves” altid er klar med massiv opbakning. FCM har takket for opbakningen ved at forære fanklubben en fanlounge. Klub og fans har sammen skabt en platform for et tæt og positivt fællesskab og ikke mindst - endnu større fodboldoplevelser.

Kvindelandsholdet og rød-hvide supportere

Annonce:

Med 1-0 sejren over Ukraine på hjemmebanen i Viborg 1. oktober sikrede de danske kvinder sig endnu en deltagelse ved EM. Sejren kom i land efter flot fight og dansk overtag i de sidste 30 minutter af kampen, på en aften hvor hele 9.152 tilskuere skabte en flot og intens rød-hvid kulisse på Viborg Stadion. Noget holdets spillere ellers mest er vant til fra slutrunder, men som i høj grad spiller en rolle, når de danske spillere også skal præstere og skabe resultater på hjemmebane.

Følg showet live på TV 2 fra klokken 20.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
A-kraft i baghaven - manges haver står klar
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: