Annonce:
Annonce:

David Nielsen festede igennem på NASA

En opstemt og stolt David Nielsen holdt torsdag nat release på den kontroversielle bog 'Sorte svin'

David Nielsen holdt torsdag reception i forbindelse med udgivelsen af den kontroversielle bog 'Sorte Svin' (foto: ekstrabladet.tv)
David Nielsen holdt torsdag reception i forbindelse med udgivelsen af den kontroversielle bog 'Sorte Svin' (foto: ekstrabladet.tv)
Annonce:
Følg Fodbold

Den, man elsker, tugter man. Men den kærlighed er dog ikke altid gengældt.

Hverken Allan Gaarde, som David Nielsen har slået i gulvet, Arek Onyzko, som han har drømt om at save midt over, eller Ståle Solbakken, som David Nielsen måske - måske ikke - har set få prygl, dukkede op til den kontroversielle angribers stort anlagte release-party på bogen 'Sorte svin'.

Til gengæld var der proppet på natklubben NASA med dusinvis af unge flotte kvinder i miniskørts, der var langt kortere end den kulørte angribers temperament.

- Jeg har fået at vide, at den her bog er en af de mest omtalte i dansk litteraturhistorie før dens udgivelse, fortalte en tydeligvis stolt vært, der ikke fortryder et eneste ord i den stærkt omdiskuterede udgivelse.

Annonce:

- Jeg er parat til at forsvare alt, hvad jeg har skrevet i min bog. Om jeg så skal i fængsel for det, forklarede David Nielsen med henvisning til politiets undersøgelse af episoden, hvor David Nielsen pandede Allan Gaarde ned i AaB.

Delte meninger
På trods af at aftenens hovedperson har lagt sig ud med en større del af fodboldverdenen, ser David Nielsen dog ikke udgivelsen som et klodset selvmål.

- Der vil altid være delte meninger om en type som mig. Men omvendt vil der altid være brug for vindere, fortalte feststemte David Nielsen, der tværs over en krammer med en af aftenens gæster, Carsten Hemmingsen, ikke ville afvise en opfølger.

- Nu må vi lige se reaktionerne på den her. Og konsekvenserne, før vi kaster os over nummer to, fortalte David Nielsen, inden han blev afbrudt af en Bjarne Goldbæk, der hellere end gerne giver vennen en hjælpende hånd.

- Jeg skriver gerne den næste om dig, David. 'The real David', var meldingen fra Goldbæk, der tilsyneladende gemmer på endnu flere David Nielsen historier, end der kan hentes i 'Sorte svin'.

Annonce:

Resten af aftenen festede Grønkjær, Hemmingsen, Goldbæk, David Nielsen, kortskørtede kvinder og mediefolk videre til den lyse morgen.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Deres løgne skyldes had eller kærlighed til Messerschmidt

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: