David: Der kommer meget mere

David Nielsen er målløs over mediestormen omkring en bog, der ikke er udkommet endnu, og lover meget mere kontroversielt materiale. - Vent og se, siger Nielsen

David Nielsen er slet ikke færdig med at banke budskaber i kassen, lover han. (Foto: Ole Frederiksen)
David Nielsen er slet ikke færdig med at banke budskaber i kassen, lover han. (Foto: Ole Frederiksen)

David Nielsen er slet ikke færdig med at fortælle historier fra fodboldens mørke bagside. Hans bog 'Sort Svin' er ikke udkommet endnu, men når den kommer, vil den være endnu saftigere, end vi hidtil har troet.

- Jeg vidste godt, at de mest kontroversielle kapitler ville skabe røre, men jeg må indrømme, at jeg er målløs over modtagelsen. Når der kan komme sådan en storm, når bogen ikke er udkommet, kan jeg kun sige 'vent og se', for der kommer meget mere, siger Nielsen til spn.dk.

- Min bog handler om fodboldens bagside. Den handler ikke om min karriere, for den berettiger ikke til at skrive en bog. Jeg har langt fra været den bedste danske spiller gennem tiderne. Jeg vil fortælle om bagsiderne ved at være professionel fodboldspiller, og jeg tror og håber, at bogen kan være lærerig for mange.

Nielsen havde ikke overvejet, hvilke reaktioner, han med sin bog kunne afstedkomme, da han brugte otte måneder på et hotelværelse i Norge på at skrive den.

- Jeg fortæller, hvordan miljøet er, og så har jeg ikke tænkt over, hvilke konsekvenser det må få, siger angriberen.