Skadet pokalhelt måtte på hospitalet

Fynske Søhusskolen er overraskende klar til semifinalen i Ekstra Bladet Skolefodbold. Én af profilerne måtte dog på hospitalet efter kvartfinalen

Julie Sørige måtte forlade kvartfinalen i Kolding med en skade. (Foto: Claus Bonnerup)
Julie Sørige måtte forlade kvartfinalen i Kolding med en skade. (Foto: Claus Bonnerup)

Kolding Stadion dannede en festlig ramme om den første kvartfinale i Ekstra Bladet Skolefodbold 2008, da den første semifinalist skulle findes i opgøret mellem Kolding Realskole og Søhusskolen fra Odense.

De fynske piger har overrasket igennem hele turneringen, da hele syv af spillerne blot går i 7. klasse. Alligevel har de formået at bide skeer med modstandere der er flere hoveder og klassetrin over dem.

Omkring 700 tilskuere, lige fra børnehavebørn til bedsteforældre, skabte en fantastisk ramme omkring den vigtige kamp, som nok især vil huskes for Søhusskolens Julie Søriges modige indsats.

De små fynboere trak sig sejrrigt ud af kampen, men måtte undervejs ofre Julie Sørige der blev skadet og måtte fragtes med ambulance til Kolding Sygehus.

Den lille pige scorede åbningsmålet for Søhusskolen, og var også den afgørende kreatør bag 2-0 målet. Holdleder Nicolai Thomsen frygter nu, at det lille talent ikke når at blive klar til semifinalen i uge 46.

Du kan læse mere om kampen og hele turneringen hér.