Salzburg ser på Ayoub

Selv om man ’kun’ spiller i den danske 1. division, kan man sagtens tiltrække sig interesse fra det store udland

I hvert fald hvis man er ung, driblestærk og pivhurtig. Det er Hvidovres Ayoub Sørensen, og det har fået Red Bull Salzburg til at se nærmere på det 20-årige wingtalent.

Ekstra Bladet erfarer, at den østrigske storklub, der har Lars Søndergaard som talentchef, søndag havde en mand på plads på Hvidovre Stadion for at syne spilleren med de marokkanske rødder.

– Jeg kan bekræfte, at der er flere klubber, der viser interesser for Ayoub. Han har nogle kvaliteter frem ad banen, som mange kigger på, siger Ayoub Sørensens agent, Michael Stensgaard fra People in sport, til Ekstra Bladet.

Flere interesserede
Den eftertragtede spillers kontrakt udløber næste sommer, og medmindre den bliver forlænget, skal Hvidovre slå til allerede til vinter for at tjene på Sørensen.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger var der også flere interesserede klubber til stede, da Hvidovre onsdag aften tabte til FC Nordsjælland i Ekstra Bladet Cup.

Vejle har spilleren på sin liste over interessante emner, og FCN er også blevet nævnt blandt de interesserede. Ayoub Sørensen gjorde dog ikke den bedste reklame for sig selv og blev udskiftet efter en times tid af opgøret mod nordsjællænderne.