Stortalent får egen fanklub

Thomas Kahlenberg udfordrer Tiranas forsvar, men mål blev det ikke til. (Foto: Jesper Stormly Hansen)
Thomas Kahlenberg udfordrer Tiranas forsvar, men mål blev det ikke til. (Foto: Jesper Stormly Hansen)
Selv om det var Thomas Kahlenbergs europæiske debut, har han allerede fået sin egen fanklub.

Det 19-årige stortalent har på det nærmeste gjort kometkarriere og er således allerede en af 'stjernerne' hos de mange blå-gule Brøndby-fans.

Han har allerede fået en sang, som de 30 Kahlenberg-supportere synger ned mod ham på grønsværen. Samtidig må han leve med, at 'Tommy Crew', som fanklubben hedder, har fundet et nyt navn til ham. For dem hedder han i fremtiden 'Tommy', fordi det passer bedre til sangene.

- Det er meget skægt, at jeg har fået min egen fanklub. Jeg vidste ikke noget om det, men blev bekendt med det efter vores sejr i Silkeborg.

- Selvfølgelig er jeg også glad for opbakningen og støtten. Og med hensyn til navnet, så lever jeg med, at de kalder mig Tommy, smilede Thomas Kahlenberg, der forlod banen efter godt en times spil.

Det gjorde han med en smule dårlig samvittighed på kontoen på trods af, at han havde spillet en god kamp.

- Det var meget bittert, at jeg ikke scorede på de to store chancer, jeg kom frem til før pausen. Jeg burde have sørget for mindst ét mål.

- Derfor var jeg utrolig glad og lettet, da vi til sidst hev sejren i land, konstaterede Thomas Kahlenberg, der er sikker på, at billetten til tredje runde er i hus.

- Scorer vi én gang, skal de trods alt lave tre. Og det tror jeg ikke, at de kan, vurderede han.