Scorekarl overvældet af frække tilbud

Lennart Nielsen er druknet i frække tilbud, efter at han scorede i Ekstra Bladets Skolefodbold-turnering og udstillede sit mobil-nummer på tv. Hans mor er træt af det

Lennart Nielsen havde eks-kærestens navn på mave - bagpå havde han sit mobilnummer. (Foto: Thomas Sjørup)
Lennart Nielsen havde eks-kærestens navn på mave - bagpå havde han sit mobilnummer. (Foto: Thomas Sjørup)
Følg Fodbold

Lennart Nielsen har indtil nu modtaget i underkanten af 1000 SMS-beskeder fra unge piger, efter at han scorede i finalen af Ekstra Bladets Skolefodbold-turnering og efterfølgende viste sit mobilnummer frem på landsdækkende tv. Og det er ikke slut endnu for fodboldspilleren fra Kolding.

- Der kommer stadig masser af beskeder, og telefonen ringer måske 50 gange om dagen, siger Lennart til ekstrabladet.dk.

- De siger mest bare ’årrh, du er lækker’ og ’det er Lennart fra fjernsynet’ og sådan noget, men en gang imellem kommer der også en sviner. Og så er der nogen der sender billeder. Jeg har fået to nøgenbilleder, men dem har jeg slettet igen. Bibbi ville nok ikke synes, det var så fedt.

Ja, der var jo lige Bibbi. Den mystiske kvinde, hvis navn prydede forsiden af Lennarts trøje, mens ryggen var reserveret hans telefonnummer og ordet ’single’.

- Bibbi er min ekskæreste. Men det kan godt være at vi er på vej tilbage igen. Det håber jeg i hvert fald. Da hun så sit navn på min trøje, var hun helt grædefærdig, siger Lennart med stolthed i stemmen.

Mindre stolt over Lennarts hjemmelavede t-shirt design er hans mor. For selv om det helt sikkert er stort at se sin søn score i Parken, så må nok også være nok.

- Hun har foreslået, om ikke jeg kunne få et andet nummer, for det var helt umuligt for os at sidde og se en film om aftenen, fordi telefonen hele tiden ringede. Men nu er det heldigvis ikke så slemt mere. I dag har jeg kun fået omkring 20 beskeder. Det er jo ikke så galt, mener helten fra Parken.

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Er Papes ambition at være både dyr og dårlig?

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+