FCK betaler 12 millioner for Hoseth

FODBOLD: De danske mestre tæt på at sikre sig markante forstærkninger til den afgørende kamp for plads i Champions League

Magne Hoseth (t.v.), her i aktion for Molde mod Leiria i sidste sæsons UEFA Cup, er tæt på en kontrakt med FC København. (Foto: AP)
Magne Hoseth (t.v.), her i aktion for Molde mod Leiria i sidste sæsons UEFA Cup, er tæt på en kontrakt med FC København. (Foto: AP)
FC København er tæt på at kunne præsentere en, måske to, nye ansigter i førsteholdstruppen. Tobias Linderoth forlod i går Evertons træningslejr for at forhandle de sidste detaljer på plads med FCK's sportslige ledelse og nu ser det ud til at han får følgeskab af norske Magne Hoseth.

Hoseth, der er fundet i norske Molde, har gennem længere tid været sat i forbindelse med de danske mestre, men nu er der for alvor kommet skred i forhandlingerne. Ifølge norske VG er de to klubber blevet enige om en transfer på små 12 millioner kroner, hvoraf en del af beløbet falder med det samme og resten udbetales i rater efterhånden som midtbanespilleren får spilletid i den hvide trøje.

Hoseth ventes i dag at forhandle sine personlige krav på plads, hvorefter han kan sætte sin underskrift på en kontrakt.

Umiddelbart synes det at kunne gennemføres uden de store sværdslag. Hoseth har således ikke lagt skjul på, at han gerne vil væk fra Molde og ser FC København som et godt sted at fortsætte karrieren.

SVENSK RUTINE
For FC København er indkøbet af Hoseth og Linderoth, der kommer til fra Everton, en stor satsning i forsøget på at komme ind i det forjættede land, Champions League. Mestrene tog første skridt med sejr ude mod NK Gorica i anden runde af kvalifikationen tirsdag aften.

Returkampen synes at være en formalitet, hvorefter der venter langt mere vanskelig modstand i den afgørende kvalifikationsrunde inden det økonomisk lukrative gruppespil.

Henover sommeren har klubben ledt med lys og lygte efter den afgørende forstærkning til midtbanen. Efter afskeden med Peter Nielsen og Erik Mykland har ansvaret været lagt på langt mere urutinerede skuldre og på den konto ligner specielt Linderoth en stær ny mand. Midtbanespilleren har været to og et halvt år i Everton og står noteret for 39 landskampe for Sverige.
kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Claus Jessen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen