Michael Hansen på banen igen

Michael Hansen skal være spillende assistent for sin tidligere holdkammerat, den nuværende succestræner Søren Frederiksen, som har ført Skive op i 1. division

Michael Hansen tager støvlerne på som spillende assistenttræner i Skive. (Foto: Lars Poulsen)
Michael Hansen tager støvlerne på som spillende assistenttræner i Skive. (Foto: Lars Poulsen)

Efter en karriere med hundreder og atter hundreder af Superliga-kampe indstillede Michael Hansen i vinter sin karriere som spiller. Nu tager han dog støvlerne på igen. Han har fået et tilbud fra 1. divisionsklubben Skive om at blive spillende assistenttræner under sin tidligere holdkammerat, Søren Frederiksen.

- Det er korrekt, og det er vi rigtig glade for. Vi har gået og sonderet terrænet for at finde en spillende assistent med en masse erfaring, og så faldt valget på Michael Hansen, siger Skives sportschef Jesper Larsen til bold.dk.

Det passer perfekt med Michael Hansen fremtidsplaner.

- Nu har jeg været lidt væk fra fodboldens verden og ville gerne ind i den af trænervejen, og jeg har fået nogle tilbud på at blive træner. Men jeg synes det her med at blive assistenttræner for Søren Frederiksen, som er på min egen alder, og være det på et pænt højt niveau, var det perfekte for mig, hvis jeg ville prøve mig lidt af, siger Hansen.

Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Anders Zacho
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen