Annonce:
Annonce:

Brøndbyfan: Vi er ikke bøller

FODBOLD: Konceptet med et minuts stilhed udvandes, hvis man bruger det i flæng, siger Brøndby-fan Lars Flanding

Jeg vil da være ked af, hvis det går ud over Brøndby, for vi er ikke bøller. Vi vil bare ikke fremstå som en flok marionetdukker, der følger ethvert vink fra DBU, siger Lars Flanding. (Foto: Jan Sommer)
Jeg vil da være ked af, hvis det går ud over Brøndby, for vi er ikke bøller. Vi vil bare ikke fremstå som en flok marionetdukker, der følger ethvert vink fra DBU, siger Lars Flanding. (Foto: Jan Sommer)
Annonce:
Følg Fodbold
Jeg hverken kan eller vil forsvare den sang, der blev afsunget i Silkeborg, men man må samtidig forstå, at det er begrænset, hvad vi fans har haft at sige i denne sag.

Lars Flanding, glødende Brøndby-fan, var med i Silkeborg i søndags, og han var blandt den lille gruppe fans, der valgte ikke at respektere DBU-ønsket om et minuts stilhed til ære for den afdøde FCK-fan. Det minut, der var afsat til stilhed, benyttede han til at diskutere stilhedskonceptet med sin sidemand.

- Det har taget overhånd med at holde et minuts stilhed. Så er Gunnar Nu Hansen død, så er der årsdagen for 11. september... Det bliver for meget, og så ender en god måde at mindes personer på med at blive udvandet.

- Faktum er, at den afdøde har bragt sig selv og en masse mennesker i livsfare, påført mange psykiske traumer. På den baggrund kan jeg ikke se, hvorfor han skal gøres til en helgen, siger Lars Flanding.

Håner ikke
- Det handler ikke om at håne ham eller hans familie, men det var den eneste måde, vi kunne markere vores utilfredshed på. Jeg tror hverken de efterladtes sorg bliver større eller mindre. De hæfter sig nok ved, hvad der skete i Parken, ikke hvad der skete på et stadion i Jylland i søndags.

- Jeg vil da være ked af, hvis det går ud over Brøndby, for vi er ikke bøller. Vi vil bare ikke fremstå som en flok marionetdukker, der følger ethvert vink fra DBU. Hvorfor skal vi andre overhovedet blandes ind i det? Det har intet med os at gøre, siger Lars Flanding.

Bjerregaard: Pinligt
Brøndby-direktør Per Bjerregaard er dagen derpå fortsat særdeles utilfreds med den måde, Lars Flanding og en del andre Brøndby-fans opførte sig på i Silkeborg.

- Jeg kan forstå, at der argumenteres for og imod stilhed. Der har jo været afholdt en pokalrunde, så diskussionen er på sin plads og til at følge. Men når DBU bestemmer sig for et minuts stilhed, så er der ikke mere at diskutere.

- Man kan vælge ikke at deltage i højtideligheden, men man ødelægger det ikke for de andre. Folk får den opfattelse, at vi ude i Brøndby ikke kan finde ud af at opføre os ordentligt, fordi der er nogle få, der skal profilere sig på fællesskabets bekostning.

- Får episoden konsekvenser fra jeres side over for de, der ikke respekterede stilheden ?


- Hvad vi vil gøre, holder vi for os selv. Det er pinligt nok allerede, siger Per Bjerregaard.
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Anders Fogh havde næsegrus beundring for kommunist-Kina
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

500.000 ramt500.000 ramt500.000 ramt500.000 ramt500.000 ramt500.000 ramt500.000 ramt

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: