Holmstrøm gør grin med Brøndby

Sammenligner fjendeklubbens kommunikations-strategi med gøgleren professor Tribini

Niels-Christan Holmstrøm (Foto: Thomas Sjørup)
Niels-Christan Holmstrøm (Foto: Thomas Sjørup)

Kun godt et halvt år efter at Brøndby med nød og næppe undgik at rykke ned, udgår der så optimistiske meldinger fra klubben, at Niels-Christian Holmstrøm, tidligere sportschef i FCK og nuværende næstformand i Parkens bestyrelse, må søge hjælp i gøglerverdenen for at finde en passende forklaring.

- Vi hører retorikken fra Vestegnen, og selv om den indtil videre lyder mest som professor Tribini (legendarisk gøgler og tryllekunster fra Dyrehavsbakken, der kaldte sig professor), så har vi også fået sportslige udfordringer fra FC Midtjylland og AaB.

Sådan lyder det drillende fra Niels Christian-Holmstrøm i det store interview i Tipsbladet, som i dag udkommer med Ekstra Bladet.

Se også: Eks-træner: Sådan gik Brøndby bag min rygSe også: Aldo stopper i FCK

Konkret hentyder Niels Christian-Holmstrøm til den kommunikations-strategi, som kommunikations- og marketingsdirektør Anders Bay er ansvarlig for. For år tilbage var han ansat hos Bjarne Riis.

- Vi hilser konkurrencen velkommen. Det holder os skarpe. Men man kan ikke snakke sig til det. Selv ikke med en spindoktor, ham den samme, som Bjarne Riis havde, dengang han stadig sagde, at han aldrig var testet positiv. Skal vi ikke bare lade den står der, siger Niels-Christian Holmstrøm.

Mens Brøndby revses tager han ikke overraskende forhenværende sportsdirektør i FCK Carsten V. Jensen i forsvar. Han mener ikke, at kritikken, han er blevet overdænget med omhandlende fejlkøb, altid har været berettiget.

- Hør nu her, jeg kan lægge tyve eksempler frem, hvor Carsten V. Jensen ikke får kredit. Man skriver igen og igen om de samme få spillere, der ikke lige pt har leveret som håbet. Alle dem, der spiller hver søndag, dem har han altså også købt. Og vi har vundet det danske mesterskab. Hvad er det , vi snakker om?

Se også: Brøndby-boss: Ligeglad med FCK-millionerSe også: Ny Brøndby-boss: Vi skal være åbne og ægte

0 kommentarer
Vis kommentarer