BIF-anfører fik sin vilje: Forlænger med ét år

Brøndby tilbød ham godt nok en to-årig forlængelse

Mikkel Thygesen har forlænget sin kontrakt med Brøndby for ét år - frem til sommeren 2015. (Foto: Jens Dresling)
Mikkel Thygesen har forlænget sin kontrakt med Brøndby for ét år - frem til sommeren 2015. (Foto: Jens Dresling)

Brøndbys anfører Mikkel Thygesen fortsætter i klubben også i næste sæson.

Med kontraktudløb til sommer ville Thygesen være fri på markedet, men det har aldrig været planen - midt i et skadesforløb og genoptræning efter akillesseneoperation - at forlade Brøndby IF.

På dagen, hvor resten af spillertruppen rejser på træningslejr til Dubai, har Mikkel Thygesen underskrevet en ny ét-årig forlængelse, så han fortsætter på Vestegnen frem til sommeren 2015. En kort kontrakt for Brøndbys kaptajn, men det er helt efter spillerens ønske.

- Vi tilbød Mikkel en to-årig forlængelse, men Mikkel synes ét år er passende. Derfor er vi glade for, at Mikkel nu kan fortsætte hos os. Vi ser frem til, at han kommer tilbage fra sin skade i den nye sæson, siger Per Rud til Ekstra Bladet.

Rystet FCM-anfører: Åh nej, Thyge

Hvad er forklaringen på, at aftalen blev så kort?

- Det var det, som Mikkel ønskede. Det kan godt være, at Mikkel skal ud at have en sidste oplevelse i udlandet, inden karrieren slutter. Men det kan også sagtens være tilfældet, at han fortsætter hos os resten af karrieren. Nu har vi en aftale til sommeren 2015 og så ser vi, hvordan situationen ser ud til den tid, fastslår Per Rud.

Mikkel Thygesen blev skadet 24. november 2013, da han rev den ene akillessene over i en kamp mod FC Midtjylland. En skadepause, der betyder, han først er tilbage på banen til den nye sæson i juli/august.

29-årige Mikkel Thygesen kom til Brøndby i sommeren 2011 fra FC Midtjylland. Han har været en tur i udlandet tilbage i 2007, hvor han nåede at spille blot fem kampe for Borussia Monchengladbach.

Brøndby vil forlænge med skadet anfører