Dette burde være aprilsnarre...men er det vist ikke

Mediebilledet flyder over med spøgefugle i dag - men er nedenstående egentlig 'falske nyheder' eller ej?!

Manchester Uniteds Ryan Giggs med Champions League-trofæet i 2008. Waliseren tror på en gentagelse i år - eller ER det bare en aprilsnar? (Foto: Owen Humphreys).
Manchester Uniteds Ryan Giggs med Champions League-trofæet i 2008. Waliseren tror på en gentagelse i år - eller ER det bare en aprilsnar? (Foto: Owen Humphreys).

Er dette udvalg af historier fra dagens mediebillede udtryk for forfatternes trang til 1. april-fjollerier - eller sagde de involverede virkelig det?!

Pep Guardiola: United kan slå os

- Manchester United er et af verdens bedste hold. Det er ligegyldigt, hvilken situation de befinder sig i lige nu.

- Manchester United har gode spillere. Disse to kampe kan byde på deres to bedste præstationer i denne sæson. De kan slå os, lød den klare besked fra Guardiola på mandagens pressemøde.

Se også: Guardiola er langt fra mæt

Arsene Wenger: Ulempe for Bayern, at de er mestre

- Bayern allerede har vundet Bundesligaen. Det kan give dem et handicap, da fokus er en vane. Og så snart man begynder at være lidt mindre fokuseret, bliver man straffet. Fodbold på dette niveau kræver fuld koncentration. Spillere skal være 100 % fokuserede hele tiden. Jeg tror, det kan være en ulempe for Bayern, skriver Arsenal-træneren på sin blog på Eurosport.Giggs: Vi er ikke underdogs mod Bayern

- Selvfølgelig er det muligt for Manchester United at vinde Champions League. Vi skal bare spille godt og have det fornødne held.

- Vi United-spillere ser ikke os selv som underdogs mod Bayern.

Se også: Klublegende revser United: Brug for nyt blod

AGF-træner: Har en god mavefornemmelse

- Nu skal jeg ikke lyde som jubeloptimist, når vi lige har tabt. Men der var mange gode ting mod FCN, og jeg har en god mavefornemmelse, siger Jesper Fredberg.

Se også: Trods nederlag har AGF-træner god mavefornemmelse

Molde: Diouf bliver værdifuld

- Vi føler, at Pape hører hjemme her i Molde. Nu kommer han hjem, og han bliver en værdifuld spiller i vores trup, siger træner Tor Ole Skullerud om det måske største flop i FC Københavns historie.

Se også: FCK-flop retur til Norge

0 kommentarer
Vis kommentarer