Annonce:
Annonce:

Europas storklubber vilde med dansk vidunder-maskine

Ny dansk træningsmaskine er klar til at indtage fodbold-Europa

Ball Training Machine kan benyttes af både verdensstjerner og ungdomsspillere. Her er det spillere fra Ballerup, der prøver kræfter med boldkanonen.
Ball Training Machine kan benyttes af både verdensstjerner og ungdomsspillere. Her er det spillere fra Ballerup, der prøver kræfter med boldkanonen.
Annonce:
Følg Fodbold

Når man kaster blikket på det europæiske fodbold-landkort, så er det småt med det danske islæt i de helt store klubber.

Bevares, i Premier League er Nicklas Bendtner, Daniel Agger og Christian Eriksen i stald hos nogle af de største, men ellers glimrer de rød-hvide stjerner ved deres fravær på toppen af fodbold-poppen.

Men nu er en dansk opfindelse, der er mere træfsikker end selveste Cristiano Ronaldo, klar til at indtage træningsbanerne hos den absolutte elite.

Således viser storklubber som Real Madrid, Borussia Dortmund, Bayern München og Rubin Kazan - ligesom en lang række Superliga-klubber - nu interesse for den banebrydende danske opfindelse 'Ball Training Machine'.

Der er tale om en avanceret boldkanon, der kan simulere alle former for spark - også en fræk yderside - og kan benyttes til blandt andet målmands- og angrebs-træning.

Annonce:

- Spillere og trænere verden over er begejstrede for maskinen. De kan se potentialet i forhold til at udvikle spillere og til at træne de standardsituationer, der er altafgørende i moderne fodbold, fortæller 'head of nordic sale' hos Ball Machine Aps, Amedeo Seker, til Ekstra Bladet.

TV: Se Schmeichel teste dansk vidunder-maskine

Og selv om firmaet bag maskinen kun lige har indledt markedsføringen, så kimer telefonerne allerede.

- Allerede nu er vi langt i dialogen om salg til lande som Holland, Tyskland, USA og Sydafrika. Vi er sikre på, at vores maskine vil være fast inventar i storklubber verden over i løbet af tre til fem år, og det er vi stolte af, fortsætter Amedeo Seker, der anerkender, at maskinen med en pris på over 200.000 kroner kan gøre ondt på budgettet i klubber med budgetter under elite-niveau.

Derfor har firmaet bag Ball Training Machine indgået en samarbejdsaftale med den engelske boldproducent Mitre, der gør maskinen tilgængelig for mindre bemidlede klubber via sponsorrater. Firmaet har også en model for leasing-aftaler, så også fremtidens stjerner kan drage fordel af det danske træningsvidunder.

Annonce:

- De små klubber har ikke råd til at købe den. Men det er vigtigt, at maskinen kommer ud til bredden. Det er via talentudviklingen i de små klubber, at fremtidens stjerner fødes. Derfor er vi også stolte af vores aftale med Mitre, der gør maskinen tilgængelig for de mindre klubber, fortæller Amedeo Seker.

Du kan se flere videoklip med den danske boldkanon her

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Mette Frederiksen er nordisk mester i mørklægning
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: