Annonce:
Annonce:

Laudrup: Han var min bedste medspiller

Nyeste medlem af dansk idræts Hall of Fame peger på en forsvarsspiller som den bedste, han har spillet sammen med

Brian laudrup spillede i Milan, da han spillede sammen med den spiller, han betragter som den bedste, han har spillet sammen med. (Foto: Jens Dresling)
Brian laudrup spillede i Milan, da han spillede sammen med den spiller, han betragter som den bedste, han har spillet sammen med. (Foto: Jens Dresling)
Annonce:
Følg Fodbold

Det er ikke nogen nem opgave, Ekstra Bladet sætter Brian Laudrup på, efter det er blevet offentliggjort, at han lørdag aften blev optaget som medlem i dansk idræts Hall of Fame.

- Hvem er den bedste holdkammerat, du har spillet sammen med?

- Fra tid til anden er jeg blevet bedt om at sætte et hold med de bedste, jeg har spillet sammen med. Sjovt nok har man en tendens til altid at vælge de offensive spillere først, men det er egentlig lidt uretfærdigt, for jeg har spillet sammen med mange fremragende midtbanespillere og forsvarsspillere.

- Hvad de offensive spillere angår, tænker jeg lige umiddelbart på spillere som Gascoigne, Zola, Batistuta, Savicevic og min egen bror, fordi de alle sammen var den type spillere, der kunne det helt ekstraordinære og kampafgørende.

Endelig! Brian Laudrup i Hall of Fame

- Alligevel er det en forsvarsspiller, der altid falder lige for, når jeg skal pege på den bedste, jeg har spillet sammen med.

- Paolo Maldini var venstre back fra han var 16, til han var 40-41 år, og han missede vel dårligt en eneste kamp i hele den periode. Han var den ultimative lederskikkelse og alligevel så utroligt ydmyg.

- Jeg vil ikke påstå, at jeg nåede at kende Maldini supergodt i det år, jeg spillede i Milan, men alligevel tror jeg på, det gavnede og udviklede mig, at jeg dagligt i det år spillede overfor ham til træning, siger Brian Laudrup.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

rente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabat
Annonce:

Mest læste lige nu

Anders Fogh havde næsegrus beundring for kommunist-Kina
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

500.000 ramt500.000 ramt500.000 ramt500.000 ramt500.000 ramt500.000 ramt500.000 ramt

Mere om krim med Ekstra Bladet+

LIGE NU

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: