Ny feature: Giv selv spillerne karakterer

Superligaen startede flot med en række medrivende og yderst seværdige forårskampe, hvor især FCK's kantspiller Nicolai Jørgensen var i hopla

Grafikken er fjernet på grund af opdateringer på sitet.

Brøndby er måske på vej ud af Superligaen, men fans af dansk fodbold har fået en nyklassiker i opgøret mellem OB og FCK, der bød på medrivende fodbold, store drops og en vanvittig enkeltmandspræstation af Nicolai Jørgensen.

OB var godt i gang med at snøre sækken om løverne, men landsholdskanten drev ene mand Byens Hold til sejr med en række inspirerende dribleture og kombinationsspil gennem det fynske forsvar. Den slags X-faktor er svær at opdrive i Skandinavien, men med udsigten til mesterskab og Champions League-fodbold næste sæson kan Nicolai Jørgensen sagtens overtales til at blive i Hovedstaden mindst en sæson mere.

Er du på mobil kan du se rundens hold her.

Runde 21 var i det hele taget glimrende reklame for 'Suppen'. Skeptikere kan passende gense Silkeborg - AaB, der bød på masser af mål og fysisk spil, eller Esbjerg fB - AGF, som til tider tenderede indianerbold med lange bolde og utallige skudforsøg.

Se Rundens Hold i toppen af denne artikel, hvor du som noget nyt selv kan give karakter til spillerne. Er du enig i valget?

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere