Niclas Jensen: Dybt forkert at gå efter feriepenge

- Jeg synes ikke, at det er i orden, at der er spillere, der går efter penge, som de har fået en gang, siger den tidligere landsholdsspiller Niclas Jensen

Niclas Jensen ville selv takke nej til feriepenge. (Foto: Lars Poulsen)
Niclas Jensen ville selv takke nej til feriepenge. (Foto: Lars Poulsen)

Hvis Niclas Jensen nogen sinde skulle få en uønsket gave fra Spillerforeningen, er han klar til at sende den videre til FC København.

– Jeg har intet til gode fra FCK. Viser det sig, at Spillerforeningen mener noget andet og mod min vilje kører en sag, tager jeg imod pengene og tegner et sponsorat i FCK eller donerer dem til ungdomsafdelingen, siger Niclas Jensen til Ekstra Bladet.

Læs også:

Se også: Brøndby skal bruge 150 mio. kr.

Den tidligere landsholdsspiller og nuværende agent har med interesse fulgt Feriepengesagen, og han lægger sig helt på linje med for eksempel Daniel Agger.

38-årige Niclas Jensen undrer sig over, at tidligere kolleger nu jagter penge i deres tidligere klubber.

Ikke i orden
– Jeg synes ikke, at det er i orden, at der er spillere, der går efter penge, som de har fået en gang. Er der nogen, der er blevet snydt, skal de selvfølgelig have deres penge.

– Men drejer det sig om spillere, der på grund af upræcise formuleringer tænker ’hov, nu kan jeg få pengene igen’, er det i min verden dybt forkert, siger Niclas Jensen og kalder det for et moralsk spørgsmål:

Læs også:

Se også: BIF'er: Let for Agger at sige nej til penge

– Det er irrelevant, om man har tjent millioner i Liverpool eller nogle få tusinde kroner i 1. division. Det handler om moral, og det er ikke i orden at gå efter penge, man allerede har fået.

30 mio. kr. til gode
FC København er ikke indblandet i Feriepengesagen, men imidlertid kan dommen i de tre prøvesager tilbage fra september muligvis åbne for, at Spillerforeningen kan køre sager om pension.

– Jeg ved, at FCK ikke har snydt nogen bevidst. Og det tror jeg sådan set heller ikke, at andre klubber har, siger Niclas Jensen, der selv meldte sig ud af Spillerforeningen og ikke er klar over, hvorvidt hans periode som medlem af foreningen overlapper hans kontraktperiode i FC København.

Læs også:

Se også: Agger: Håber folk vil droppe deres feriepenge-krav

Spillerforeningen mener alene i Brøndby at have et tilgodehavende på over 30 mio. kr. på vegne af sine medlemmer, men ifølge Niclas Jensen bliver det nuværende medlemmer, der indirekte kommer til at betale.

– Pengene skal jo findes et sted, og jeg tror, at det betyder, at spillere kommer til at gå ned i løn eller vil opleve en markant nedgang i bonusordning. Jeg synes, at man bider den hånd, der fodrer én.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere