Annonce:
Annonce:

Schmeichel køber hus for 25 mio.

Den tidligere landsholdskeeper Peter Schmeichel har købt herskabsvilla i Espergærde i Nordsjælland

Bente og Peter Schmeichel flytter fra Manchester til Espergærde, hvor de har købt Carsten Aabrinks herskabsvilla for 25 mio. kroner. (Foto: AP)
Bente og Peter Schmeichel flytter fra Manchester til Espergærde, hvor de har købt Carsten Aabrinks herskabsvilla for 25 mio. kroner. (Foto: AP)
Annonce:
Følg Fodbold

Peter Schmeichel og fru slår rod i Espergærde på Nordsjælland. Det afslører Helsingør Dagblad.

Den tidligere landsholdskeeper har købt herskabsvillaen på Strandvejen 145 B af fodboldagenten Carsten Aabrink. Pris: 25 millioner kroner.

Tinglysningskontoret kan overfor Helsingør Dagblad oplyse, at tinglysningen fandt sted den 21. september, og at både Peter og Bente Schmeichel står på skødet. Prisen på 25 millioner kroner er 4,9 millioner under den pris, der står angivet på kendis-ejendomsmægler Jan Fogs hjemmeside.

Røbet under reception
Fem dage efter tinglysningen - tirsdag den 25. september - røbede den danske europamester-målmand fra '92 selv, at han og konen havde købt den enorme villa i Espergærde.

Det var under 60 års fødselsdags-receptionen i DBU-huset for fodboldlandsholdets læge Mogens Kreutzfeldt, der selv bor i det nærtliggende Snekkersten, at Schmeichel fortalte flere af de tilstedeværende, at 'nu havde han skrevet under', fortæller en kilde til Helsingør Dagblad.

Købet indebærer, at Schmeichel-parret må flytte deres faste adresse fra Manchester i England til Espergærde i det nordsjællandske. Ejendomsmægler Jan Fog har således tidligere slået fast over for Helsingør Dagblad, at der er bopælspligt på ejendommen.

Carsten Aabrink har solgt huset for i stedet at slå sig ned i Frankrig. Han vender samtidig ryggen til den lokale sportssatsning Elite 3000, hvilket måske åbner døren for Schmeichel. Således skulle der, ifølge Helsingør Dagblad, være en servitut på ejendommen, hvor ejeren forpligtiger sig til at involvere sig i Helsingørs elitesatsning inden for sport.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Mette Frederiksen har svært ved at skelne mellem moral og dobbeltmoral
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: