Annonce:
Annonce:

FCK-stjerne på kæmpe druktur

FODBOLD: Erik Mykland på natlig druktur - ravede rundt på gaden tre dage før FCK's forårs-premiere

Annonce:
Følg Fodbold
FC Københavns norske fodboldstjerne Erik Mykland har i løbet af sit første år hos sølvvinderne fået flere påtaler af sine arbejdsgivere for sit udsvævende liv uden for banen.

Alligevel valgte det 31-årige fodboldidol natten til i går at varme op til FCK's sæsonpremiere mod OB på søndag med en kæmpe druktur, der varede lige til den lyse morgen.

Efter en lang og våd nat på Cafe Rust på Nørrebro i København, hvor den formentlig højst betalte spiller i Superligaen på vaklende ben også delte byger af fadøl ud til de andre gæster i baren, væltede nordmanden kl. 04.30 omkuld på fortovet. Stjernestiv af druk.

Med vildt opspilede øjne og sort tågesnak udfordrede den langhårede fodboldboheme med kælenavnet 'Myggen' alle forbipasserende til at lægge arm, samtidig med at han trak op i sin trøje for at vise, at han ikke har særligt store muskler.

VÆKKET AF HUSTRUEN
Ekstra Bladet ringede i går flere gange forgæves til Erik Mykland, der anslås at tjene mellem 200.000 og 250.000 kroner om måneden i FCK, for at få hans kommentar.

Først kl. 21.30 i aftes lykkedes det at få kontakt med fodboldmillionærens norske hustru Mari via dørtelefonen i parrets villa på Jægersborg Alle i Charlottenlund nord for København.

- Erik sover. Hvad drejer det sig om?

- Vi vil gerne snakke med ham om hans bytur i nat.

- Et øjeblik, så skal jeg se, hvad jeg kan gøre.

Et halvt minut senere havde hustruen fået liv i 'Myggen'. Kun iført underbukser løb stjernespilleren ud i entreen og åbnede hoveddøren på vid gab:

- Hvad vil I skrive? Jeg har overhovedet ikke noget problem med at gå i byen tre dage før en kamp.

- Men det kan der jo være andre, der har. For eksempel FCK?

- Jamen, jeg kan altså ikke se noget forkert i det. I øvrigt må I altså undskylde min påklædning, lød det høfligt fra den lille nordmand.

Inden han smækkede døren igen, afslog han dog venligt at lade sig fotografere kun iført bagskid.

DON Ø: AK JA
Tidligere på aftenen var FC Københavns ellers så medievante bestyrelsesformand Flemming Østergaard også yderst fåmælt:

- Det her er helt nyt for mig. Jeg er selvfølgelig overrasket. Men jeg har siddet i møder hele dagen, så jeg må lige have lov til at tale med forskellige mennesker først, inden jeg udtaler mig.

Da Flemming Østergaard under samtalen bad om at få forklaret Erik Myklands fysiske tilstand på Ekstra Bladets billeder af den fordrukne fodboldstjerne, sagde bestyrelsesformanden med et stille suk:

- Ak ja.

En times tid senere ringede Flemming Østergaard som aftalt tilbage. Nu undrede han sig imidlertid pludselig stærkt over Ekstra Bladets interesse for FCK-stjernens usædvanlige natlige træningssession.

- Hvad blander I jer egentlig i det for?

- Det rager ikke hele Danmarks befolkning. Vi går jo heller ikke rundt og fotograferer fulde sportsjournalister.

- Det her er en sag, vi klarer internt i FCK. Vi kan ikke se nogen grund til at udbasunere den i offentligheden.

- Selv om højt betalte fodboldstjerner er idoler for mange unge sportsfans, stiller I altså ikke særlige krav til deres opførsel uden for banen?

- Alt det der moralske pjat gider jeg slet ikke at kommentere.

INTERN SAG
- Myggen passer sit arbejde. Jeg har endnu ikke talt med ham selv. Men vores træner Hans Backe siger, at Myggen også mødte til træning i dag og havde fuld fart på. Ingen kunne mærke noget på ham.

- Så det får altså ingen konsekvenser for ham?

- Det vil jeg ikke sige noget om. Hvis han har private problemer, klarer vi det internt. Det kommer ikke Ekstra Bladet eller andre ved, siger Flemming Østergaard.

FC Københavns sportsdirektør Niels Christian Holmstrøm, der normalt heller ikke hører til de mundlamme, var lige så tavs i aftes:

- Jeg har ingen kommentarer om vores personale, når det ikke har noget med deres offentlige optræden i fodboldkampe at gøre.

Træner Hans Backe ønskede i går ikke at svare på Ekstra Bladets henvendelse.
Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Det er farligt at leve, du kan dø af det
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: