Michael Larsen stopper karrieren

FODBOLD: Silkeborgs 33-årige forsvarsstrateg må indstille karrieren på grund af en hofteskade

En af Silkeborgs største profiler gennem de sidste ti år stopper karrieren.

Michael Larsen pådrog sig en hofteskade i en hjemmekamp mod Brøndby for et år siden, og den driller fortsat den 33-årige anfører så meget, at han må stoppe karrieren.

Den kontante forsvarsspiller har spillet 269 kampe for Silkeborg, og han betegner selv mesterskabet i 1994 som det største i karrieren.

- Jeg kan ikke overvinde den her skade. Jeg har smerter efter hver eneste træning, og jeg har fået at vide af lægerne, at det kun kan blive værre. Det er selvfølgelig trist, men det har jo også gjort beslutningen let, siger en afklaret Michael Larsen, som allerede i dag mandag den 10. februar påbegynder et studium på Ergoterapeutskolen i Holstebro.

Silkeborgs træner Viggo Jensen ærgrer sig selvsagt over, at Michael Larsen nu må sige farvel i utide.

- Det er et stort tab for SIF, at Michael nu må stoppe. Han har været en stor spiller for SIF og en af dem, der har tegnet forretningen gennem årene. Hvis ikke han var blevet skadet, kunne vi sagtens have haft glæde af ham i endnu tre-fire sæsoner, men man kan jo ikke sige, at vi er svækket i forhold til efteråret, hvor Michael stort set ikke var med, siger Viggo Jensen, der selv hentede Michael Larsen til klubben i 1992.

Michael Larsen nåede at spille to A-landskampe for Danmark, imod Argentina og Albanien i 1993.
0 kommentarer
Vis kommentarer