Hattrick af Junker knækkede AGF

FODBOLD: Mads Junker scorede alle tre mål for FC Nordsjælland, da kriseramte AGF søndag tabte 1-3 på hjemmebane

Mads Junker scorede hele tre gange mod AGF i søndagens kamp. (Foto: Andreas Szlavik)
Mads Junker scorede hele tre gange mod AGF i søndagens kamp. (Foto: Andreas Szlavik)
Mads Junker leverede hattrick i Århus og cementerer sin plads øverst på topscorerlisten. Silkeborg fik første udesejr i Herning. Og Viborgs formkurve knækkede i Odense.

AGF - FC Nordsjælland
Det er snart to måneder siden, AGF sidst vandt en kamp i Superligaen.

Den midlertidige træner Brian Steen Nielsen så søndag sine tropper tabe 1-3 til FC Nordsjælland på hjemmebane i Atletion, og det endda på en dag hvor de tre konkurrenter i bunden af tabellen alle fik point.

FC Midtjylland - Silkeborg
I Herning fik Silkeborg sæsonens første udesejr med 2-0 over kriseramte FC Midtjylland på mål af Dennis Flinta og Thomas Raun, efter Jesper Mikkelsen tidligt i kampen havde misbrugt et straffespark. De to jyske hold er nu i samme situation, fem point over nedrykningsstregen.

Søndejyske - AC Horsens
I Haderslev fik Sønderjyske-træner Morten Bruun igen point i 1-1-kamp mod Horsens, men han vil ærgre sig. Horsens' Søren Friis fik rødt kort efter bare 34 minutter, men Sønderjyske kunne altså ikke holde en 1-0-føring, og klubben er under stregen sammen med AGF.

OB - Viborg
Viborgs formkurve knækkede med 0-3-nederlag på udebane hos OB, og jyderne har derfor på tredjepladsen stadig otte point op til FC København.