Så kom overenskomsten helt på plads

Spillerforeningen og Divisionsforeningen er nu helt enige om ordlyden i overenskomsten

Mads Øland og Spillerforeningen er godt tilfreds med den nye overenskomst. (Foto: Lars Poulsen)
Mads Øland og Spillerforeningen er godt tilfreds med den nye overenskomst. (Foto: Lars Poulsen)

Der var varslet lockout, men de to parter fik sidst på natten bundet de løse tråde sammen, så danske klubber ikke blev tvunget til at spille europæiske kvalifikationskampe og Superliga med amatørere og professionelle, der ikke er medlem af Spillerforeningen. De to parter er nu også blevet helt enige om ordlyden i overenskomsten.

- Det er en stor tilfredsstillelse, at den nye overenskomst nu er endeligt på plads, så vi kan komme i gang med at arbejde på grundlag af den. Det har været en lang proces, men samarbejdet med Spillerforeningen har været godt.

Thomas Delaney og resten af FCK-spillerne kan med ro i sindet forberede sig til kampene mod Leverkusen, efter Spillerforeningen og Divisionsforeningen er nået til enighed om en ny aftale. (Foto: Lars Poulsen) Superligaen - 15. aug. 2014 - kl. 10:53 Punkt for punkt: Sådan blev dansk fodbold reddet

- Vi kan se tilbage på et forløb, som utvivlsomt vil vise sig vigtigt for dansk fodbold og for den fremtid, vi går i møde, siger direktør i Divisionsforeningen, Claus Thomsen, i en pressemeddelelse.

- Vi er utroligt glade for, at den nye overenskomst er kommet helt på plads. Overenskomsten sætter gode solide rammer om spillernes ansættelse i klubberne.

- Overenskomsten giver ordnede forhold på vores arbejdsmarked. Dette til gavn for både spillere og klubber, siger Spillerforeningens direktør, Mads Øland.

Dansk fodbolds fremtid er sikret efter at Divisionsforeningen og spillerforeningen er blevet enige om en ny aftale. Her ses Divisionsforeningens formand Claus Thomsen (Foto: Polfoto) Dansk fodbold - 15. aug. 2014 - kl. 05:40 Dansk fodbold reddet: Fodboldkonflikten er løst

Ordlyden i overenskomsten vil blive offentliggjort på et senere tidspunkt, er meldingen fra parterne.

0 kommentarer
Vis kommentarer