Agger laver en Zlatan: Sender hjemløselandsholdet til VM

Daniel Agger har aldrig været bleg for at hjælpe andre, og nu kommer han Ombold til hjælp

Daniel Aggers donation til Ombold sikrede, at Danmark bliver repræsenteret ved VM for hjemløse i Chile til oktober. (Foto: Lars Poulsen)
Daniel Aggers donation til Ombold sikrede, at Danmark bliver repræsenteret ved VM for hjemløse i Chile til oktober. (Foto: Lars Poulsen)

Ombold er et fodboldprojekt for hjemløse og socialt udsatte, der gør sig til forskellige stævner og turneringer - heriblandt også VM for hjemløse.

I år afholdes turneringen i Chile, og en sådan tur er dyr for en organisation som Ombold, men da den hjemvendte Brøndbyspiller og landsholdsanfører Daniel Agger hørte, at der manglede 40.000 kroner i rejsekassen lød kommentaren:

- Dem giver jeg!

Se også: Olsen tvivler på Agger mod Randers

Se også: Agger: Gode chancer for Randers-kamp

Ordene faldt til Frits Ahlstrøm, der sidder bestyrelsen i Ombold.

- Det er typisk for Daniel at tænke på andre. Det viste sig, at vi indenfor de sidste par dage havde modtaget yderligere 20.000 kroner i donationer, og Daniels reaktion var 'Du siger bare til hvor og hvornår, I skal bruge pengene, og også hvis der er andet, jeg kan gøre, fortæller Frits Ahlstrøm til Ombold.dk.

- Der er ingen erstatning for klasse, og den har Daniel såvel på som udenfor banen – som spiller og menneske.

Agger har på Twitter ønsket Ombold og hjemløselandsholdet godt tur.

Den svenske superstjerne Zlatan Ibrahimovic betalte i august for det svenske landshold for udviklingshæmmede, der også skulle til VM.

Se også: Brøndby-boss: Agger giver større tro på guld

Daniel Agger blev mandag præsenteret som ny spiller i Brøndby IF. (Foto: Lars Poulsen) Brøndby - 3. sep. 2014 - kl. 06:10 Derfor bliver Agger en succes

Også FC Midtjylland har vist deres generøsitet overfor Ombold, da de donerede indholdet i spillernes indbyrdes bødekasse.

Hjemløselandsholdet repræsenterer Danmark ved VM i Chile. Turneringen løber fra 19. til 26. oktober.

0 kommentarer
Vis kommentarer