Efter udbrud mod bolddreng: Frem-spiller bestormet

Beran Camili og Boldklubben Frem bestormet med mails, kommentarer, sms-beskeder og telefonopkald efter weekendens episode i Nærum

Se episoden, hvor Frems Beran Camili overfuser en bolddreng godt halvvejs i første halvleg af 2. divisionskampen mod BSV.

Hvis Claus Mohrhagen kunne rette sig op og henvende sig til hele fodbold-Danmark på én gang, ville han sikkert sige noget i retningen af: Slap nu af!

Formanden for Boldklubben Frem er efterhånden lidt træt af den negative opmærksomhed, der er fulgt i kølvandet på en episode på nogle få sekunder i weekendens 2. divisionskamp mod BSV i Nærum.

Her overfusede spilleren Beran Camili en bolddreng, der var lidt lang tid om at aflevere en bold, og som efterfølgende begyndte at græde. Men via udsagn fra BSV og en lokaljournalist, der var til stede under kampen, er det blæst ud af proportioner, siger Mohrhagen til Ekstra Bladet.

- Vi ender med at få et kedeligt ry, og vi kan se i blandt andet kommentarerne under artiklerne på ekstrabladet.dk, at mange skriver noget negativt. Det er vi kede af, fortæller han.

'Knap så pæn karakter'
Men det er ikke kun her på sitet, de negative udladninger er kommet til udtryk.

Klubben selv har fået en stribe henvendelser, der tilhører den mindre hyggelige slags.

- Ja, vi har fået en del kedelige meddelelser på mails. 20-25 stykker af 'knap så pæn karakter' vil jeg tro. Det er ærgerligt. Beran er selv trykket af stemningen og situationen, og han har selv fået mange opkald og sms-beskeder. Så jeg kan forestille mig, at det ikke er helt let at være ham i disse dage, siger Claus Mohrhagen.

Se også: Frem-træner om bolddreng: Jeg er rystet

Han fortæller, at man som sådan ikke har forsøgt at beskytte Camili ekstra meget, selvom der har været en mindre hetz mod både ham og klub.

Se også: Opbakning til overfuset bolddreng: Den bedste vi har haft

- Vi vil ikke pakke ham ind. Det duer jo heller ikke. Men vi støtter ham. Vi har bedt ham lukke øjnene for det, for det er ikke alle, der er lige saglige og kloge at høre på.

Gik over stregen
- Men når venner og familie ringer én op og spørger, hvad der sker, så løber det jo derud af.

- Beran ved godt, at det var at gå over stregen og råbe. Men det sker, og det kunne sådan set også have været en træner, han råbte af. Jeg synes, det er lidt synd for ham. Heldigvis har vi tv fra hele kampen, og vi kan se, at dommeren står fem-otte meter fra situationen og kigger i den retning.

- Men bliver drengen forskrækket, så bliver han forskrækket, siger Mohrhagen.

1 af 2 I den røde cirkel nærmer Beran Camili sig bolddrengen, der kaster en bold til ham. Frem-spilleren råbte af drengen, der brød i gråd efterfølgende. (Fotograb: BK Frem)
2 af 2 I den røde cirkel nærmer Beran Camili sig bolddrengen, der kaster en bold til ham. Frem-spilleren råbte af drengen, der brød i gråd efterfølgende. (Fotograb: BK Frem)
0 kommentarer
Vis kommentarer