Annonce:
Annonce:

Bendtner afviser kinesiske tilbud

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger har den 28-årige arbejdsløse angriber afvist to tilbud fra Kina. Han håber fortsat at komme tilbage til engelsk fodbold, men efter Steve Bruces exit bliver det næppe til Hull, som ellers var interesserede i Bendtner

Annonce:
Følg Fodbold

Nicklas Bendtner har været arbejdsløs i præcis 100 dage.

25. april blev han og Wolfsburg enige om at opløse deres triste fodboldægteskab, og siden har den 28-årige angriber været på klubjagt.

100 dage som arbejdsløs har dog ikke gjort Bendtner desperat. I hvert fald ikke desperat nok til at tage til Kina.

For ifølge Ekstra Bladets oplysninger kunne Danmarks største angrebsnavn denne sommer være skiftet til kinesisk fodbold, hvis han ville.

To tilbud har der været fra den boomende kinesiske liga, men i begge tilfælde har svaret fra Bendtner været nej tak.

Mange penge
Hvilke klubber der er tale om, er uklart, men efter alt at dømme er der tale om et par af de lidt mindre klubber, der har været interesseret i danskeren.

Annonce:

Store klubber som Guangzho Evergrand og Shanghai SIPG bruger helst deres mange millioner på spillere som Jackson Martínez og Hulk, men selv i de mindre klubber er der mange penge, og også i den næstbedste række ønsker man profiler.

Eksempelvis scorer Luis Fabiano og Nikica Jelavic nu mål – og kassen – på anden klasse, hvor klubben Beijing BG lige har hentet den østrigske landsholdsangriber Rubin Okotie.

Vil til England
Et skifte til kinesisk fodbold havde været økonomisk attraktivt for Bendtner, men det havde næppe været gavnligt for hans landsholdschancer og heller ikke gavnligt for familielivet med tanke på, at han har en søn på fem i London.

Nicklas Bendtner håber stadig at kunne fortsætte karrieren i engelsk fodbold, hvor han tidligere har spillet for Arsenal, Birmingham og Sunderland.

Det nyoprykkede Premier League-mandskab Hull lignede længe et godt bud på Bendtners nye klub, og ifølge Ekstra Bladets oplysninger var Bendntner-lejren i samtaler med Hull.

Annonce:

22. juli valgte Bendtners tidligere boss fra Birmingham- og Sunderland-tiden Steve Bruce dog at sige sit job op i Hull og dermed forsvandt Bendtners chance for et skifte til ’The Tigers’.

Transfervindue presser ikke
Nicklas Bendtner, der i øjeblikket selv holder formen ved lige i København, håber fortsat at komme til enten en Premier League-klub eller en klub fra The Championship med klare oprykningsambitioner.

Da Bendtner står uden en arbejdsgiver, er han som sådan ikke presset af transfervinduet. Han vil også kunne skrive kontrakt med en klub, når det er smækket i.

Ivan Marko Benes, der er rådgiver for den arbejdsløse angriber, har ikke ønsket at kommentere Ekstra Bladets oplysninger.

Her er planerne for Bendtners fremtid

Bendtner tilbage i FCK: Men Ståle har ikke plads til ham…

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Annonce:
En formand, der gør, hvad der bliver sagt
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Annonce: