Bendtner efter sit livs interview: Lidt dum og sensations-sulten

Nicklas Bendtner har givet sit livs længste interview. Landsholds-angriberen er tilfreds med resultatet - næsten

Nicklas Bendtner er glad for sit seneste interview. Forsiden kunne han godt være foruden. Foto: Lars Poulsen
Nicklas Bendtner er glad for sit seneste interview. Forsiden kunne han godt være foruden. Foto: Lars Poulsen

Selvom Nicklas Bendtner som regel virker som en magnet på journalister, når han optræder for Rosenborg og det danske landshold, så er det sjældent, at angriberen for alvor lukker op for posen.

For det meste klarer han den på charmen og et par almindeligheder fra fodboldens store kliché-katalog ligesom de fleste af holdkammeraterne, men i det nyeste nummer af magasinet Euroman løfter han for første gang sløret for det forløb, der endte med, at han afbrød al kontakt med sin far, Thomas Bendtner.

Nicklas og Thomas Bendtner, mens forholdet mellem søn og far var intakt. De har ikke talt sammen i fem år. Foto: All Over Press.
Nicklas og Thomas Bendtner, mens forholdet mellem søn og far var intakt. De har ikke talt sammen i fem år. Foto: All Over Press.
 

Far og søn havde ellers et særdeles tæt forhold, og Thomas Bendtner har blandt andet fungeret som agent for sin berømte søn og senere som direktør i Nicklas Bendtners smykkefirma 'Noble by Bendtner'.

Det er private forhold, som Nicklas Bendtner aldrig tidligere har delt med offentligheden.

Nu er fodboldstjernens version ikke længere privat, men topscoreren for Rosenborgs norske mestre er ikke helt tilfreds med udfaldet. Det afslører han på sin Instagram-profil.

- I den ny udgave af Euroman har jeg givet mit livs længste og ærligste interview. Forside teksten er lidt dum og sensations sulten, men bare rolig : artiklen inde i bladet er jeg stolt over, lyder budskabet fra angriberen, som har givet mere af sig selv end tidligere.

I Interviewet antyder han blandt andet, at faren ikke kun havde sønnens bedste i tankerne, mens Thomas Bendtner var direktør i 'Noble by Bendtner'.

- Han kørte i mange år min karriere efter, hvad der var godt for ham og hans makkere, siger Bendtner i interviewet, hvor han også fortæller åbent om den kolde skulder til sin far.

- Hvis man kan gøre ting, der er så slemme mod et andet menneske, endda ens eget kød og blod, og derfra tror, at han kan hænge en notits op på den andens dør, og det så løser alle problemer, siger Nicklas Bendtner i interviewet og fortsætter.

- Så kender man mig overhovedet ikke godt nok. Hvis det var mig, der havde såret mine nærmeste på den måde, ville jeg gå gennem ild og vand for at gøre det godt igen, fastslår Nicklas Bendtner, der også i den kommende sæson tjener til føden i norsk fodbold, selvom franske Bordeaux viste interesse i det netop lukkede transfervindue.

Mens Nicklas og Thomas Bendtner stadig var tætte. Foto: All Over Press. Dansk fodbold Bendtner taler ud om det mest private - slog hånden af far

Nicklas Bendtner kan se frem til yderligere konkurrence i kampen om spilletid i angrebet. Rosenborg har hentet klubbens tidligere topscorer, Alexander Søderlund, hjem fra Frankrig. (Foto: All Over Press) Skandinavien Markant profil hentet hjem: Hylder Bendtner for Rosenborg-tid

Ohi Omoijuanfo - nedprioriteret. Foto: All Over Transfer FC Midtjylland dropper Bendtner-rival

70 kommentarer
Vis kommentarer