Annonce:
Annonce:

Bendtner smider tv-bombe: Får egen serie

Sammen med kæresten Philine Roepstorff åbner fodboldstjernen dørene for Dplay-seerne i en ny serie 'Bendtner og Philine'

Bendtner får sin egen tv-serie, og han forsvinder altså ikke helt fra skærmen, selvom han er fortid i FCK. Men betyder stoppet i FCK også, at karrieren er slut? Sportsjournalist Gisle Thorsen analyserer. Producer: Lasse Brøndal
Annonce:
Følg Fodbold

Se Danish Fight Night 1. februar med Sarah Mahfouds VM-brag og syv andre profkampe. Køb adgang lige her

Mens Nicklas Bendtner står i et vadested omkring sin fodboldkarriere, dukker han op i en ny tv-serie på Dplay.

I efteråret var den tidligere landsholdsspiller en del af Ståle Solbakkens trup i FC København. Men glæden blev kort - efter et magert udbytte med kun et mål i en pokalkamp mod FC Nordsjælland vendte den norske cheftræner tomlen ned, da kontrakten eventuelt skulle genforhandles.

Men uanset om han finder en ny klub, eller om sidste spark er sparket, så forsvinder Nicklas Bendtner ikke ud af rampelyset.

Discovery offentliggør nu, at serien ’Bendtner og Philine’ får premiere på Dplay i foråret 2020.Tv-stationen kalder det i en pressemeddelelse for en hudløst ærlig reportageserie.

Nicklas Bendtner og Philine Roepstorff inviterer danskerne til et indblik i det celebre liv. Foto: Discovery
Nicklas Bendtner og Philine Roepstorff inviterer danskerne til et indblik i det celebre liv. Foto: Discovery
 

Annonce:

De fortæller, at danskerne kommer tæt på drømmen om en fælles familie, deres store kærlighed og ikke mindst savnet mellem det celebre par.

- Vi vil gerne mane nogle af de klichéer og fordomme, der altid vil være om en fodboldspiller og hans modelkæreste, til jorden. Og så vil vi give seerne et indblik i den sjove, kantede og til tider svære kærlighed, der altid vil være grundstenen i vores forhold, siger Philine Roepstorff i pressemeddelelsen.

Karrieren i FCK blev aldrig nogen succes. Foto: Jens Dresling
Karrieren i FCK blev aldrig nogen succes. Foto: Jens Dresling

- Både Philine og jeg er vant til at være i mediernes søgelys. Der bliver skrevet mange historier om os, og vi oplever ofte, at det kun er den halve sandhed, der kommer frem. I min bog fortæller jeg om de op- og nedture, der har præget mit liv og min karriere indtil nu, og denne serie er en naturlig fortsættelse af den fortælling, siger Nicklas Bendtner. 

Annonce:

I serien er vi med på sidelinjen, når Bendtner skal træffe store beslutninger på karrierefronten, og når Philine lever det omskiftelige modelliv og på egen hånd rejser verden rundt på jobs. Men vi er også med, når hverdagen rammer med vasketøj og indkøb, og når parret er på boligjagt, snakker om at stifte familie og slapper af i hinandens selskab på sofaen, skriver Discovery.

Philline Roepstorff og Nicklas Bendtner. Foto: Ole Martin Wold/NTB/Ritzau Scanpix
Philline Roepstorff og Nicklas Bendtner. Foto: Ole Martin Wold/NTB/Ritzau Scanpix

Om hvordan det har været at åbne helt op om sit privatliv over for hele Danmark, udtaler Nicklas Bendtner: 

- Vi overvejede længe, om vores forhold var stærkt nok til at klare al den opmærksomhed, der selvfølgelig følger med, når man siger ja til at lade et kamerahold komme helt tæt på. Vi var godt klar over, at det ikke ville blive en glansbillede fortælling med os som hovedpersoner. Men det har vi heller aldrig været interesserede i, siger Nicklas Bendtner.

- Det er en kæmpe del af vores liv at have det sjovt i hinandens selskab, og selvom vi kan være både uvenner og skændes højlydt, så har vi en kemi og en intern humor, som vi er stolte af og gerne vil vise frem for hele Danmark, da den i meget høj grad definerer, hvem vi er som par og som individer, siger Bendtner ifølge pressemeddelsen.

Annonce:

Køb adgang til at se Copa del Rey med Barcelona, Real Madrid her.

 Superligaens bedste og værste vinterhandler

Tilbage i FCK med forsinkelse: - Jeg har fortrudt det lige siden

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Kritikken af Færøerne fremtræder som hykleri, der skal dække over eget fedtspil
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: