Brent McGrath tilbage til dansk fodbold

Australske Brent McGrath vender som forventet tilbage til dansk fodbold.

Den tidligere Brøndby-angriber Brent McGrath er ny spiller i FC Fredericia, som tipsbladet.dk tidligere på ugen også har kunnet fortælle. Siden tirsdag har McGrath trænet med i Fredericia.

Men nu er skiftet officielt.

24-årige McGrath fra Australien har indgået en aftalte med 1. divisionsklubben frem til næste sommer, bekræfter Fredericia på sin hjemmeside.

- Det har ikke været nogen hemmelighed, at vi denne sommer har ledt efter den helt rigtige angriber til vores hold. Derfor er vi rigtig glade for at kunne meddele, at Brent McGrath er seneste nye tilføjelse til vores trup, siger FC Fredericias direktør, Stig Pedersen, og fortsætter:

Se også: Efter otte år i Brøndby: Ingen ville have mig

- Han er trods sin kun 24 år en angriber, der allerede har opnået stor erfaring, og vi har en stor tro på, at han er spiller, der vil gøre det rigtig godt og lave en masse mål for os. Og med tilføjelsen af Brent er vores hold nu også komplet, hvorfor transfervinduet for vores vedkommende er lukket.

McGrath er altså tilbage i dansk fodbold igen. Fra 2010 til 2013 var han en del af Brøndby IF, hvor han dog ikke havde det store held med at score mange mål. Det blev således kun til fem af slagsen i 47 Superliga-kampe.

Siden har han været på kontrakt i fire forskellige klubber - heriblandt Adelaide United og senest Chonburi i Thiland.

Han ser nu frem til udfordringen i Fredericia.

- Jeg er rigtig glad for at være her i FC Fredericia, og jeg glæder mig rigtig meget til at skulle tørne ud for klubben. Alle har taget rigtig godt imod mig, og jeg håber, at jeg allerede kan begynde at bidrage fra på søndag, når vi møder Lyngby Boldklub, siger McGrath.

FC Fredericia indtager tredjepladsen i landets næstbedste række efter de første fire kampe.

3 kommentarer
Vis kommentarer