Brøndby forærer flop væk

Michael Almebäck er fortid i Brøndby. Han skifter til svenske Örebro

Almebäck slog aldrig til i Brøndby. Nu vender han hjem til Sverige. (Foto: Jens Dresling)
Almebäck slog aldrig til i Brøndby. Nu vender han hjem til Sverige. (Foto: Jens Dresling)

Den svenske forsvarsspiller Michael Almebäck har ikke just haft en fantastisk tid i dansk fodbold, og nu siger den rutinerede svensker farvel.

Således har Brøndby IF haft succes med at afhænde Michael Almebäck, der skifter hjem til svensk fodbold og Örebro, hvor han har tegnet en kontrakt.

Forsvarsspilleren, 27 år, der det seneste år har været udlejet til Esbjerg fB, har fået ophævet sin kontrakt, og dermed får Brøndby løst nogle lønkroner.

- Vi har vurderet, at Michael ikke har udsigt til fast spilletid i Brøndby IF, og både han og vi er enige om, at tiden er for kostbar til, at Michael er en trupspiller. Michael ønsker forståeligt nok spilletid, så da Örebro rettede kontakt til os, er vi i dag blevet enige om at ophæve kontrakten med Michael, så han kan skifte til Örebro. Dermed får vi åbnet op for en plads i truppen, siger Troels Bech til Brøndbys hjemmeside.

- Selv om vi nu har fundet en god løsning for alle parter, er vi selvfølgelig stadig møgærgelige over, at Michael ikke formåede at løfte sit niveau og slå igennem i Brøndby IF. Det sker desværre fra tid til anden i fodboldens verden, at et potentiale ikke bliver indfriet. Uanset årsagerne hertil, så gælder det altid om, at begge parter kommer godt videre. Nu kan vi alle kigge fremad, og vi ønsker Michael Almebäck alt det bedste i sin fremtidige karriere, siger han videre.

Michael Almebäck skiftede til Brøndby i 2013, hvor han blev hentet i belgiske Club Brugge. Det var dog hurtigt at se, at Almebäck ikke passede ind i Brøndby.

Tilbage står dermed Daniel Agger, Martin Albrechtsen samt unge Malthe Johansen til midterforsvaret, mens også Martin Ørnskov kan spille positionen.

TV: Det er ikke alt, Almebäck har præsteret i Brøndby-trøjen, der har været lige kønt. Se selv her.

Se også: Brøndby erkender: Her vil vi forstærke os

Se også: Tæt på køb: God dialog med Brøndby

Grafikken er fjernet på grund af opdateringer på sitet.

4 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere