Chok i dansk traditionsklub - sponsor går konkurs

Næstved Boldklub mister sin hovedsponsor og skal finde ny navn til stadion

Næstved skal lede efter en ny sponsor. Foto: Cicilie S. Andersen
Næstved skal lede efter en ny sponsor. Foto: Cicilie S. Andersen

Én af Region Sjællands største foldboldklubber skal til at kigge sig om efter en ny stadionsponsor.

Hovedsponsoren for Næstved Boldklub, Euro Outlets ApS, gik nemlig sammen med moderfirmaet Senobis igår konkurs.

Det betyder, at hjemmebanen for de grønne fra Næstved ikke længere skal hedde Euro Outlets Stadion Næstved.

Direktør i Næstved Boldklub, Line Høilund Pedersen, er ærgerlig over konkursen, og skal nu til at finde en ny sponsor, der kan lægge navn til Næstved stadion:

- Der er selvfølgelig allerede gået et seriøst stykke arbejde i gang, for at se om vi kan få skaffet en ny stadionsponsor, der kan være på plads, når sæsonen går i gang. Men skiltene med Euro Outlet ryger i hvert fald ned, siger hun til DR Sjælland.

Selvom det frafaldne sponsorat vil gøre et seriøst indhug i Næstved Boldklubs økonomi, er Line Høilund Pedersen ikke bekymret for fremtiden:

- Det er ikke noget, der betyder, at vores eksistens er truet på nogen måde, for vi har heldigvis rigtig mange andre gode sponsorer. Så det er ærgerligt for det enkelte regnskabsår, men Næstved Boldklub klarer den, siger hun til DR Sjælland.

Senobis og Euro Outlets konkurs betyder også at virksomhederne må lukke omkring 100 arbejdspladser, og at direktør Thomas Skov Pedersen træder ud af Næstved Boldklubs bestyrelse.

Der er et stykke vej til, at Lyngby-spillerne igen kan juble med deres fans. Nu er klubbens funkrionæransatte alle blevet afskediget. Foto: Lyngby Lyngby opsiger samtlige klubben funktionæransatte

Spillerforeningens direktør, Mads Øland, vil naturligvis beskytte Lyngby-spillerne under konkursen. Foto: Lars Poulsen Lyngby Spillerforeningen beskytter Lyngby-spillerne efter konkurs

Mangel på løn kan resultere i en større spillerafgang i Lyngby. Foto: Ritzau Scanpix Lyngby Ingen løn: Lyngby-spillere kan forlade klubben - men først om et par dage

18 kommentarer
Vis kommentarer