Dansk klub laver overskud i coronaperioden

Fredensborg BI, der spiller i Sjællandsserien, kommer til at lave et overskud i coronaperioden. Det skal byens ældre og de ansatte på plejehjem havde glæde af

Arkivfoto: AP
Arkivfoto: AP
Følg Fodbold

Mens coronakrisen gør store indhug i de fleste professionelle fodboldklubbers pengetanke, har den faktisk haft en positiv effekt forFredensborg BI, der til daglig optræder i Sjællandsserien. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

For mens medlemmer i stor stil er blevet ved med at betale deres kontingenter, er klubbens udgifter faldet, i takt med at den ikke har træninger og kampe at arrangere. Det giver et forventet overskud på 10-20.000 kroner.

De penge skal dog hverken gå til at lukke huller i budgettet eller indkøbe dyre redskaber til klubben. I stedet skal beboerne og medarbejderne på byens plejehjem have noget at glæde sig over i en svær tid.

-Vi har ikke besluttet, om det skal være kontanter eller vi skal indkøbe en gave, men vi forestiller os, at gaven skal gives til kommunens plejehjem, hvor de ældre og de ansatte kan få glæde af det, siger formand Lars Jespersen tilFrederiksborg Amts Avis.

Fredensborg er en lille by i Nordsjælland, og det lokale fodboldhold spiller som nævnt i Sjællandsserien. Her indtager FBI, som klubbens initialer er, en aktuel femteplads i pulje 1.

Den aktuelle sæson har dog lille i dvale siden oktober; først på grund af vinterpause og siden på grund af coronavirus.

Markant drejning i Premier League

Jubler over million-indsprøjtning

15 års forskel: Bayern-stjerne scorer teenager

Hemmeligt dokument afslører fremtidens Superliga

Mere fra Ekstra Bladet+

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind