1. divisionshold slår Viborg i pokalen

Skive spillede sig ind blandt de sidste otte hold i landspokalturneringen med en hjemmesejr over Viborg

I weekenden slog Viborg til i Superligaen og vandt mod AaB. Tirsdag tabte oprykkerne så til Skive i pokalen. (Foto: Casper Dalhoff)
I weekenden slog Viborg til i Superligaen og vandt mod AaB. Tirsdag tabte oprykkerne så til Skive i pokalen. (Foto: Casper Dalhoff)

Et mål i sidste minut sørgede for jubel på Skive Stadion tirsdag aften, da det lokale hold fra den næstbedste fodboldrække leverede en pokaloverraskelse i 1/8-finalen af DBU Pokalen.

Superligaholdet Viborg måtte rejse de 30 kilometer hjem med et 2-3-nederlag efter en dramatisk afslutning.

Skive kom ud af starthullerne for fuld musik og førte 2-0 efter 27 minutters spil. Mikkel Frankoch bragte hjemmeholdet foran i 10. minut, inden Oliver I. Pedersen fordoblede føringen.

Det lykkedes kort før pausen Christian Sivebæk at tænde håbet for de tilrejsende favoritter ved at reducere til 1-2. Rutinerede Christopher Poulsen udlignede 10 minutter inde i anden halvleg, og da lignede det den ventede Viborg-sejr.

Men Johnny Mølbys tropper fik aldrig lavet det tredje mål, og i stedet gik det galt i den anden ende, da Musefiu Ashiru lavede sejrsmålet for de undertippede værter i kampens 90. minut.

Se også: Pokal-overraskelsen udeblev: AGF måtte slide mod amatører

3 kommentarer
Vis kommentarer