AaB-reserver slår seriehold

AaB fik luftet reserverne, men havde alligevel ingen problemer med Lystrup fra Danmarksserien

Nicolaj Thomsen var et af de mere prominente navne i AaB's opstilling. (Foto: René Schütze)
Nicolaj Thomsen var et af de mere prominente navne i AaB's opstilling. (Foto: René Schütze)

Helt som forventet er AaB klar til 1/8-finalen i DBU Pokalen, hvor Lyngby nu venter som næste forhindring sidst i oktober.

Og mon ikke Lyngby vil være i stand til at yde mere modstand end Lystrups danmarksseriehold gjorde tirsdag aften, hvor et reservespækket AaB-hold uden problemer vandt med 4-0.

På papiret var Lystrup hjemmehold, men den lille klub uden for Aarhus havde valgt at afstå hjemmebanen og i stedet spille under de noget større forhold i Nordjyske Arena i Aalborg.

Ren nostalgi: Her afgør han kæmpe-drama på sin fars specialitet

Lystrup er i danmarksserien placeret lige under AaB's andethold, så AaB var på forhånd så klar favorit, at holdets træner, Lars Søndergaard, benyttede lejligheden til at lufte mange af sine marginalspillere.

Startopstillingen rummede kun tre gengangere fra superligamødet med Viborg i fredags, men alligevel var forskellen på de to hold til at få øje på.

Lystrup-målmand Kris Hede havde allerede leveret flere gode redninger, da færingen Gilli Rólantsson bragte AaB foran efter 27 minutter.

Minuttet senere fordoblede Nicolaj Thomsen føringen på et afrettet skud, og inden pausen blev det også 3-0 ved Jannik Pohl.

Reserver slår til og sender FCM videre i pokalen

Den 19-årige angriber gjorde det også til 4-0 på et langskud efter en times spil til stor fornøjelse for hovedparten af de 3407 tilskuere i Aalborg.

AaB kunne have lavet flere mål mod et efterhånden træt Lystrup-hold, men det blev ved de 4-0.

I næste runde venter altså Lyngby på udebane. Kampen skal afvikles 27.-29. oktober.

Kæmpe drama da Lyngby skabte pokal-sensation